آریا بانو

آخرين مطالب

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید خانه داري

با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
با ورژن کوبایی کوکو سیب زمینی آشنا شوید
k ١.٨
١
آشپزخانه ها / کروکت کوبایی و خوراک پیکادیلو آماده کردم که این غذا رو می تونید نوعی کوکوی سیب زمینی با مغز گوشت چرخ کرده کوبایی قلمداد کنید پیکادیلو خوراک کوبایی و متشکل از گوشت چرخ کرده سرخ شده با ادویه جات و رب گوجه هست.
چی لازم دارم:
سیب زمینی 900 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زرده تخم مرغ سه عدد
جوز هندی نوک قاشق
پیکادیلو یک پیمانه
پودر مغز نان یک پیمانه
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم پیکادیلو :
گوشت گوساله چرخ کرده ششصد و پنجاه گرم
سیر رنده شده پنج حبه
فلفل سبز دلمه ای یک دوم ، ریز خرد شده
پیازچه یک عدد ، ریز خرد شده
زیتون سبز خرد شده دوازده گرم
کشمش پلویی یک چهارم پیمانه (من با مقدار مساوی پیاز داغ جایگزین فرمودم)
کیپرز یک و یک دوم قاشق غذاخوری
برگ بو یک عدد
پودر زیره سه چهارم قاشق چای خوری
پودر آویشن یک دوم قاشق چای خوری
گوجه رنده شده یک پیمانه (من با دو قاشق غذاخوری رب گوجه جایگزین کردم)

چطور بپزم:
پیکادیلو رو با تفت سبزیجات در روغن ، اضافه کردن گوشت ، تفت دادن اون ها و درنهایت افزودن ادویه جات ، رب گوجه و سایر مواد درست کنید. یک پیمانه آب اضافه کنید ، در ظرف رو ببندید ، حرارت رو کم کنید و نیم ساعت بپزید تا جا و به روغن بیفته. در حین جا افتادن گوشت ، سیب زمینی ها رو هم آب پز کنید. سیب زمینی رو بکوبید و سپس با زرده تخم مرغ ، جوز هندی و نمک و فلفل مخلوط کنید.

دستور اصلی سه تا تخم کامل می طلبه سفیده های تخم مرغ اون دستور جداگونه زده می شن ، سپس مایه سفیده برای سرخ کردن کروکت و چسپوندن پودر مغز نون به بدنه کروکت به کار می ره. من از اون صرف نظر کردم و با لایه نون سرخ شده نازکتری روبرو شدم. یک چهارم پیمانه از مایه سیب زمینی رو کف دستتون پهن کنید. یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت در مرکز اون قرار بدید و اون رو گلوله کنید. چون مایه سیب زمینی به کف دست من می چسبید، من در ابتدا کمی پودر مغز نون کف دستم ریختم و کار بسیار آسون تر شد. گلوله رو در پودر مغز نون بغلتونید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
کروکت سیب زمینی یک غذای فست فود خوشمزه و مفید می باشد که نیاز به تجهیزات آشپزخانه خاصی هم ندارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه