پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
پلوی تند و تیز عربی را امتحان کنید
k ٢.٩
٠
جام جم / مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی است که از مخلوط پلو با ادویههای مختلف به همراه مرغ درست میشود. با درست کردن این غذا طعم و مزهای متفاوت را تجربه میکنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا میشوید.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
برنج: 4 پیمانه
مرغ: 4 تکه
پیاز: 1 عدد، نگینی ریز شده
گوجه فرنگی: 5 تا 4 عدد رنده شده
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
رازیانه: 1/2 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نکوبیده: 1 قاشق مرباخوری
میخک درسته: 3 تا 5 عدد
چوب دارچین: 2 عدد
هل درسته: 5 دانه
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
چطور بپزم: مرحله 1 – تکههای مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، 3 عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود به طوری که آب آن تمام نشود.
مرحله 2 – مرغها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. (ادویههای درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد).
مرحله 3 – تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.
مرحله 4 – برنج را که از قبل شسته و خیس کردهاید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.
مرحله 5 – مرغها را بهمراه 1 قاشق چایخوری از ادویههای آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.
-
يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵:۵۱
-
۴۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/189030/