آریا بانو

آخرين مطالب

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی خانه داري

مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
مافینی خوشمزه و عالی برای عصرهای تابستانی
k ١.٧
٠
مجله قرمز / مافین کدو سبز یک مافین غذایی سبزیجات نیست بلکه یک شیرینی با کدو سبز تابستانی است. این مافین به همان خوشمزگی مافینهای میوه‌ای مثل مافین موز است. شما برای درست کردن این مافین کار سختی ندارید، فقط کافی ست کدو را رنده کنید و با سایر مواد مخلوط کنید.
مافین کدو سبز یکی از مافینهای خوشمزه و متنوع است که با یک سبزی تابستانی (صیفی) درست می‌شود. مافین کدو سبز به شکلهای مختلفی درست می‌شود. مافین کدو سبز شکلاتی یا با شکلات چیپسی یا گاهی هم علاوه بر کدو سبز، سبزیجات دیگری همچون هویج هم به آن اضافه می‌شود. برای ایجاد تعادل در طعمها و دادن یک مزه ترش و شیرین به آن مقداری زغال اخته هم به آن اضافه می‌شود که البته استفاده از آن اختیاری است اما طعم فوق العاده‌ای ایجاد می‌کند. شما برای دادن طعم به آن انتخابهای متنوعی خواهید داشت. می‌توانید ادویه پای کدو استفاده کنید یا کمی پودر کاکائو برای ایجاد رنگی تیره و شکلاتی. همانند کاپ کیک کدو تنبل در اینجا هم از کره استفاده شده تا بیشتر بافتی کیک مانند و لطیف داشته باشد تا مافین.
چی لازم دارم:
کدو سبز: 2 پیمانه (1 عدد کدو سبز بزرگ)
کره: 1/2 پیمانه (100 گرم)
شکر سفید: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
آرد نان: 1 و 1/2 پیمانه
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
روغن تخم کتان: 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری و برای افزودن امگا3 به مافین)
زغال اخته خشک شده: 1/2 پیمانه

چه جوری درست میشه:
فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مافین 12 تایی را کاغذ بگیرید یا با اسپری آشپزی چرب کنید.
در کاسه همزن برقی یا کاسه‌ای مناسب برای مخلوط کردن، کره و شکر را با همزن بزنید تا به صورت کرم در آید.

کدو سبز را با پوست رنده کرده و آن را فشرده کنید تا آب اضافی آن خارج شود. 2 عدد تخم مرغ را که کمی زده‌ایم به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس کدوی آب گرفته را داخل کاسه می‌ریزیم.

در کاسه‌ای جداگانه، 1 و 1/2 پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری جوش شیرین، 1/2 قاشق چایخوری نمک را ریخته و با ویسک دستی با هم مخلوط کنید تا با هم یکدست شوند.

مخلوط آردی را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و با هم هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

سپس 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل و 1/2 قاشق چایخوری روغن تخم کتان (در صورت استفاده) داخل کاسه بریزید. سر آخر هم 1/2 پیمانه زغال اخته خشک را اضافه کنید. مخلوط را با هم ترکیب کنید. خمیر باید غلیظ باشد.

خمیر را با استفاده از اسکوپ بستنی داخل قالب مافین بگذارید. هر کدام از آنها باید تقریبا تا بالا پر شوند. می‌توان از قالبهای مافین سیلیکونی نیز استفاده کرد.

قالب مافین را در فر بگذارید. اجازه دهید به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید تمیز بیرون بیاید.

بعد از این زمان، قالب مافین را روی توری شیرینی پزی بگذارید و چند دقیقه اجازه دهید تا خنک شود، سپس مافینها را خارج کنید. برای نگهداری مافین باقی مانده آنها را در ظرفی دردار گذاشته و نگهداری کنید. این مافین را می‌توان هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه استفاده کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه

پاک کردن رژلب از وسایل مختلف با چند راهکار ساده