آریا بانو

آخرين مطالب

کلاف مرغ خوشمزه و دلبر خانه داري

کلاف مرغ خوشمزه و دلبر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کلاف مرغ خوشمزه و دلبر
k ١.٢
٠
سرآشپز پاپیون / کلاف مرغ خوشمزه و دلبر و همه پسند خیلی خوشمزست امتحانش کنید غذای جدید و متفاوتی است.
مواد لازم کلاف مرغ
آرد2 پیمانه
خمیر مایه1 قاشق چای خوری
نمک1/2 قاشق چای خوری
آببه مقدار لازم
روغن مایع2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ (سفیده)1 عدد
مواد لازم داخل کلاف
سینه مرغ (چرخ شده)1 عدد
پیاز رنده شده (متوسط)2 عدد
سیر رنده شده2 حبه
پنیر پیتزا1/2 پیمانه
جعفری خردشده2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)1 عدد
زعفرانبه مقدار لازم
کنجد یا سیاهدانه ،تخم خرفه به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 60دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز و سیر رنده شده و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا رو باهم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و هر ادویه ک میدونین خوشمزش میکنه رو بزنین و کمی ورز بدین تا خوب مخلوط بشه
2
میتونین برای خوشرنگ شدنش زعفرون هم بریزین اگر مواد شل بود بهش 2قاشق آرد اضافه کنین باید طوری باشه ک بشه تو دست قل کرد
3
حالا میریم سراغ آماده کردن خمیر: داخل ظرف در دار خمیر مایه و شکر و آب ولرم میریزیم کمی بهمش میزنیم و در ظرف رو میبندیم تا 10دقیقه میگذاریم میگذاریم ک عمل بیاد .وقتی خمیر مایه عمل اومد پف میکنه میاد بالا و حباب هایی روش ایجاد میشه
4
حالا تو یه ظرف سفیده تخم مرغ و روغن مایع رو بریزین و هم بزنین و مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کنین و کمی بهم بزنین و بعد آرد بریزین و ورز بدین تا جایی که بدست نچسبه
5
میتونین این خمیر رو استراحت بدین چون نرم تر و لطیف تر میشه نیم ساعت تا 45دقیقه جای گرم می گذاریم تا خمیر استراحت کنه تو این فاصله میریم سر وقت گرد کردن موادمون من به اندازه گردو برداشتم و قل کردم
6
میتونین برای خوشمزه تر شدنش بین گلوله ها زرشک و گردو بگذارین که سلیقه ایه و بدون اینها کاملا خوشمزه میشه وقتی گلوله ها گرد کردنشون تموم شد
7
میریم سراغ خمیر که عمل اومده: پف خمیر رو میگیریم و باز ورزش میدیم و سطحمون رو کمی آرد پاشی میکنیم تاجایی که امکان داره بازش میکنیم، که یه خمیر نازک پهن شده داشته باشیم
8
بعد خمیر رو با چاقو برش های نیم تا 1 سانتی میدیم که نوار های باریکی بدست بیاد فر رو از همین حالا روشن میکنیم تا گرم بشه فر با دمای 180 . اما چون من توستر داشتم و کمی سایزش کوچیکه دمای 125 تا 130گذاشتم
9
خب حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم بهتره از قالب یا سینی آلومینیومی استفاده کنین چون ضخیمه خیلی بهتره و زیرشون زود نمیسوزه من از قالب آلومینیومی25 در 35 استفاده کردم
10
نوار ها رو نامنظم مثل کلاف دور گلوله ها میپچیم . وقتی تموم شدن میریم سراغ آماده کردن رومال زرده تخم مرغ با کمی رنگ زعفرون قاطی میکنیم و بهمش میزنیم بعد با فرچه روی کلاف ها میکشیم و تخم خرفه روشون میپاشیم
11
و بعد داخل فر به مدت نیم ساعت قرار میدیم همین که زیر کلاف ها طلایی بشه کافیه امیدوارم درست کنین و لذت ببرین از این غذای متفاوت
12
من این غذارو با برنج و سالاد فصل و گوجه کبابی شده سرو کردم بسیار خوشمزه و عالی شماهم هرطور دوس دارین میتونین سرو کنین☺️
سایر نکات کلاف مرغ
من گلوله هارو اندازه گردو قل کردم و 32گلوله بهم داد و در نتیجه 32کلاف مرغ داشتم


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ناهار/ «چیکن استراگانف»؛ غذای محبوب و اصیل فرانسوی

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

از شما/ شام امشبمون

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران

نان لواش تابه ای با آرد گندم

شیرینی ها/ کوکی بادام زمینی با چاشنی عسل

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی