بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه: فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
پیاز را خلالی خرد کنید سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید ، مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.
-
دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۴۵:۵۸ AM
-
۲۷۰ بازديد
-
توتیا نیوز - دانستنی ها
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/19021/