آریا بانو

آخرين مطالب

باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید! خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید! 3
k ١.٨
٠
سرآشپز پاپیون / در سراسر دنیا و ایران عزیز همه شیرینی باقلوا یزدی را می‌شناسند، ولی خوب این شیرینی‌های اصیل فقط در شیرینی فروشی‌ها تهیه میگردد، ولی ما می‌توانیم راز تهیه کردن باقلوا یزدی اصیل را به شما خانم‌ها و آقایانی که به شیرینی پزی علاقه دارند بگوییم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم
مایه داخل باقلوا
پودر پسته یا بادام 300 گرم
پودر قند 150 گرم
هل 1/2 قاشق غذا خوری
شربت باقلوا
شکر 500 گرم
آب 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
مواد لازم لواش باقلوا
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مربا خوری
شیر 1 استکان
کره 100 گرم
نمک به مقدار لازم
گلاب به مقدار لازم
آرد سفید به مقدار لازم
باقلوا یزدی را در منزل تهیه کنید!
طرز تهیه
مرحله اول: مایه داخل باقلوا
پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل، خوب مخلوط کنید و آن را نگه دارید.
مرحله دوم: شربت باقلوا
شکر را با آب مخلوط کنید و روی آتش بگذارید. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد.
گلاب را اضافه کنید و پس از چند جوش شربت را از روی اجاق بردارید. از صافی رد کنید و نگه دارید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مرحله سوم: لواش باقلوا
بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.
روغن و زرده‌های تخم مرغ را مخلوط کنید.
شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید.
آرد را الک کنید و کم کم به مایع موجود اضافه کنید تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و بگذارید یک الی 2 ساعت بماند.
مرحله چهارم: آماده سازی باقلوا
از خمیر گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی بردارید، به وسیله وردنه آن را کاملا نازک کنید.
جعبه‌ای فلزی (یا ظرفی که قابل استفاده در فر باشد) را انتخاب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید.
لواش دوم را به همین ترتیب پهن کنید و روی لایه اول لواش قرار دهید؛ سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن کنید و با دست کاملاً فشار دهید. سپس با دست کمی گلاب را روی لایه‌های مواد بپاشید.
مجددا یک لواش دیگر را باز کنید، با وردنه خوب نازک کنید و روی مواد قرار دهید. سپس کناره‌های اضافی خمیر‌های لواش را با کارد جدا کنید و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش دهید.
کره را داغ کنید و روی شیرینی بریزید.
پس از آنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد، جعبه باقلوا را در قسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه به مدت 20 دقیقه گرم شده، قرار دهید و سپس10 الی 15 دقیقه، شیرینی را در پنجره بالایی قرار دهید تا روی باقلوا طلایی رنگ شود.
پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن بریزید تا کاملاً جذب شیرینی شود. بگذارید شیرینی سرد شود.
در صورت تمایل می‌توانید مجددا کمی شربت به تدریج روی باقلوا‌ها بریزید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/193897/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

شعر زیبای میلاد عرفان پور درباره عملیات وعده صادق

درخواست حمید مطهری از هواداران تراکتور

گل های دیدنی دنیای فوتبال با ضربات بغل پا

مطهری: سعی میکنیم در 90 دقیقه کار را تمام کنیم

لاپورتا: ژاوی ماند چون پروژه برنده‌ای داریم!

خشم ژاوی: می‌خواهند با اعتبار من بازی کنند

توصیه نماینده مجلس به مالکان جدید استقلال و پرسپولیس

بانک هایی که خریدار پرسپولیس بودند واقعا سهام شان افت کرد؟

واکنش تند کارشناس تلویزیون به وزارت ورزش

خطر از بیخ گوش «گلنار» گذشت

افشاگریِ وحیدِ نون‌خ: در چابهار چندین بار بیهوش شدیم

ازدواج بدون حلقه ازدواج!

تو این همه خواستگار یواشکی داشتی؟!

آرایش سحر دولت‌شاهی در «افعی تهران» دردسرساز شد!

تیپ جذاب و متفاوت سلنا گومز در شهر نیویورک / جدیدترین استایل خیابانی خانم بازیگر برای فیلم جدیدش

عکس یادگاری طاها پسر علیرضا بیرانوند در کنار رونالدو / لایک جالب رونالدو برای پسر رقیبش

اجرای زیبای آهنگ ناصر عبداللهی توسط پسرش

دفترچه سوالات ریاضی و انسانی نوبت اول کنکور 1403 منتشر شد

قرنطینۀ مطلق برای طراحان سؤالات کنکور

پیش‌بینی هوای تابستان امسال

غرق شدن دو کودک در رودخانه ماشکید سراوان

فتوای جهاد او انگلیسی‌ها را از خاک ایران خارج کرد!

حمله دلفین‌ها به گله موتوماهیان

تولد عجیب‌ترین توله سگ دنیا که همه را حیرت‌زده کرد

ظهر بارانی در حرم مطهر رضوی

فرار خنده دار کروکودیل از رویارویی با سگ

دسر شکلاتی را خلاقانه بساز

پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم

اخاذی مرد شیاد با جلب اعتماد زنان پس از مرگ مادرشان

نشانه‌گیری اتفاقی اما بسیار دقیق فران تورس در پایان ال‌کلاسیکو

مطهری: تراکتور همیشه مدعی بوده

آزمون در ترکیب اصلی رُم برابر اودینزه

واکنش دین محمدی به قهرمان لیگ برتر امسال

واکنش رجب زاده به اتفاقات بازی با استقلال ملاثانی

مطهری: همه تیم‌ها را می‌شناسم

مطهری: در تراکتور باید کمتر حرف زد، بیشتر عمل کرد

اشکش: ای کاش نتایج داخل زمین رقم بخورد

دعوت 60 کاراته‌کا به مرحله دوم انتخابی تیم امید و جوانان

هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم

بررسی ابعاد مختلف سریال «جنگل آسفالت»

هفتمین «پاتوق فیلم کوتاه» برگزار می‌شود

وقتی که یک عطسه باعث بهمن می شود

ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

درگذشت معصومه حائری عروس بزرگ امام خمینی و همسر سیدمصطفی خمینی+ عکس

عکس سه نفره سینا مهراد و برادرزاده هایش / خوش گذرانی پسران ساعد سهیلی با عموشان

سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی

بازگشایی گردنۀ برف‌گیر تته پس از 5 ماه