غذای اصلی/ اسپاگتی پیتزا یک خلاقیت خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
غذای اصلی/ اسپاگتی پیتزا یک خلاقیت خوشمزه
٩٤٧
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم اسپاگتی پیتزا
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده2 پیمانه
شیر1/4 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
اسپاگتی500 گرم
پونه خشک1 قاشق چای خوری
سس اسپاگتی1 پیمانه
سیر1 حبه
نمک1/4 قاشق چای خوری
سوسیس پپرونی خرد شده300 گرم
ریحان خشک1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه اسپاگتی پیتزا
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 45دقیقه
1
برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
2
یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کنید و کمی نمک به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
3
در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، 1/2 فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه کنید و هم بزنید.
4
سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید.
5
در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
6
سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و 1/2 فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
7
سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو کنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد.
-
سه شنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۳:۱۴:۲۹
-
۶۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/193900/