آریا بانو

آخرين مطالب

بهترین دمنوش‌ها برای لاغری شکم و پهلو کدامند؟ خانه داري

بهترین دمنوش‌ها برای لاغری شکم و پهلو کدامند؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر قصد کاهش وزن دارید با ما در این مطلب همراه باشید تا بهترین دمنوش‌های لاغری را به شما معرفی کنیم.

یکی از راه های سالم و طبیعی برای کاهش چربی های اضافی شکم و پهلو استفاده از دمنوش ها و چربی سوزهای طبیعی می تواند باشد که علاوه بر کمک به حفط تناسب اندام و کاهش وزن فواید دیگری نیز برای سلامتی بدن انسان دارند. با بهترین دمنوش‌ ها برای لاغری شکم و پهلو در ادامه می توانید آشنا شوید .
بهترین دمنوش‌ ها برای لاغری
امروزه به علت داشتن سبک زندگی ناسالم بسیاری از افراد دچار چاقی و اضافه وزن هستند. برای درمان این مشکل تغذیه سالم و ورزش پیشنهادمی شود. اما راهکار ساده ما مصرف گیاهان دارویی است. افزون بر این که به سلامت مان آسیب نمی‌زند، به کاهش وزن مان هم کمک می‌کند.
دمنوش لاغری
دمنوش زنجبیل
دمنوش زنجبیل کالری ندارد و مصرف آن می‌تواند تا مدت طولانی شما را سیر نگه دارد.
این دمنوش سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد و باعث کالری سوزی می‌شود.
روش تهیه
ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت ورقه‌های نازک ببرید. داخل یک قوری کوچک
، مقداری آب جوش بریزید و حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. سپس این دمنوش را با عسل یا نبات میل کنید.
دمنوش زیره
مصرف دمنوش زیره، چربی‌های شکم را از بین می‌برد و موجب افزایش سوخت و ساز (متابولیسم) بدن می‌شود.
روش تهیه‌
زیره را آسیاب کنید و یک قاشق غذاخوری پودر زیره سبز را در یک قوری به همراه آب
در دمای 80 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه مانند چای دم کنید. برای کاهش وزن بهتر است
نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی این دمنوش را با یک قاشق عسل و آب لیمو میل کنید.
دمنوش چای سبز
چای سبز به دلیل داشتن ماده‌ای به نام پلی فنل باعث تسریع روند لاغری می‌شود. همچنین
مصرف آن باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و حرارت درونی بدن را افزایش می‌دهد.
دمنوش به از بهترین دمنوش‌ ها برای لاغری
به سرشار از فیبر است و سبب تقویت سیستم گوارشی می‌شود. همچنین میزان کلسترول ،
چربی اشباع و سدیم موجود در این میوه بسیار ناچیز است. توصیه می‌شود برای گرفتن بهترین
نتیجه، دمنوش به را در تمام طول روز طبق یک برنامه مشخص میل کنید.
روش تهیه
ابتدا به را با رنده درشت، رنده کنید. سپس روی شوفاژ یا بخاری کاملا خشک کنید. به خشک شده
را روی گاز داخل تابه حرارت دهید تا رنگ آن به قهوه‌ای تغییر کند. صبر کنید تا خنک شود و داخل یک شیشه نگهداری کنید.
موقع دم‌کردن دمنوش به، یک قاشق غذاخوری از به خشک‌شده را به همراه هل و دارچین
در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد.
دمنوش سیب و دارچین
دارچین به سبب خاصیت چربی سوزی که دارد به عنوان ماده موثر در لاغری شناخته شده است.
روش تهیه
ابتدا یک عدد سیب را رنده کنید و به همراه یک قاشق مرباخوری دارچین و چند عدد هل
داخل قوری چینی به مدت 30 دقیقه دم کنید. وقتی دمنوش آماده شد، آن را داخل یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید و با عسل میل کنید.
دمنوش رازیانه
مصرف دمنوش رازیانه سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد و اشتهای شما را از بین می‌برد. این دمنوش ادرارآور است.
روش تهیه
یک قاشق چای‌خوری رازیانه کوبیده را داخل یک قوری و مقداری آب جوش روی آن بریزید و اجازه دهید
به مدت 15 دقیقه دم بکشد. می‌توانید با مقداری عسل این دمنوش را میل کنید. بهتر است برای
همه موارد با پزشک خود مشورت کنید تا طول دوره درمان و میزان مصرف را مشخص کند.
خبر آنلاین


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز