آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ خوراک لوبیا چیتی گیاهی خانه داري

شام/ خوراک لوبیا چیتی گیاهی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شام/ خوراک لوبیا چیتی گیاهی
٠
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم
سیب زمینی (متوسط)2 عدد
رب گوجه ‌فرنگی1 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (متوسط)2 عدد
پیاز (بزرگ)1 عدد
لوبیا چیتی4 پیمانه
هویج1 عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی گیاهی
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 120دقیقه
1
ابتدا پیاز را ریز کرده و در روغن سرخ کنید و بعد لوبیا چیتی شسته و آبکش شده را به آن افزوده و کمی تفت دهید و به آن مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید کمی بپزد.
2
گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش انداخته و بعد پوست آن را بگیرید و آنها را نگینی ریز خرد کرده و به لوبیا در حال پخت بیفزایید.
3
هویج را پوست گرفته و خرد کنید و به لوبیا اضافه کنید.یکی از سیب زمینی ها را نگینی درشت خرد کرده و به لوبیا اضافه کنید و سیب زمینی دوم را نگه دارید.
4
بعد از گذشت 1ونیم ساعت که تقزیبا لوبیا پخت،سیب زمینی دوم را رنده ریز بزنید.رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید و بعد سیب زمینی رنده شده را به آن افزوده و کمی تفت دهید و به غذا اضافه کرده و حدود 45دقیقه تا یک ساعت صبر کنید تا غذای شما کاملا جا بیفتد.
سایر نکات خوراک لوبیا چیتی گیاهی
اگر میخواهید به غذا قارچ اضافه کنید آن را با آبلیمو و روغن سرخ کرده و به همراه سیب زمینی دوم به غذا اضافه کنید
حتما و حتما لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را 2بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2مرتبه بجوشانید و آبش را خالی کرده و بعد بپزید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه

پاک کردن رژلب از وسایل مختلف با چند راهکار ساده

طرز تهیه خوراک مرغ و توپک سیب زمینی

پاستای گیاهی با سبزیجات رنگی

ترفندهای پخت یک خورش قرمه سبزی جاافتاده

مدل کوتاهی مو برای پاییز 98