آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شفته اراکی خانه داري

طرز تهیه شفته اراکی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه شفته اراکی
١٤٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم شفته اراکی
گوشت چرخ کرده500 گرم
آرد نخودچیبه مقدار لازم
پیاز1 عدد
جعفری (ساطوری شده)3 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه شفته اراکی
زمان تهیه 40دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
در ظرفی مناسب رب گوجه‌فرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت می‌دهیم و به آن مقداری آب اضافه می‌کنیم تا به جوش آید.
2
در این فاصله پیاز را رنده میکنیم و با گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.
3
آرد نخودچی را باید مقداری اضافه کنیم که مواد دیگر به دست ما نچسبد و مثل مواد کوفته تبریزی منسجم و چسبنده شوند.
4
از مواد گلوله‌هایی به اندازه گردو درست می‌کنیم و در سس گوجه‌فرنگی در حال جوش می‌ریزیم تا بپزد.
سایر نکات شفته اراکی
1)این غذا در استان مرکزی به خاطر سادگی و خوشرنگ بودن طرفداران زیادی دارد پس اگر سس شما به اندازه کافی غلیظ و وشرنگ نبود به آن مقدار بیشتری رب یا زعفران اضافه کنید.
2)این غذا با نان سرو میشود ولی سرو آن با برنج نیز دلپذیر است.
3)اگر دوست دارید مقداری زرشک در سس بریزید تا غذای شما را خوشمزه تر و شکیل تر کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی