طرز تهیه شفته اراکی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه شفته اراکی
١٤٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم شفته اراکی
گوشت چرخ کرده500 گرم
آرد نخودچیبه مقدار لازم
پیاز1 عدد
جعفری (ساطوری شده)3 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه شفته اراکی
زمان تهیه 40دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
در ظرفی مناسب رب گوجهفرنگی را به همراه یک قاشق روغن تفت میدهیم و به آن مقداری آب اضافه میکنیم تا به جوش آید.
2
در این فاصله پیاز را رنده میکنیم و با گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
3
آرد نخودچی را باید مقداری اضافه کنیم که مواد دیگر به دست ما نچسبد و مثل مواد کوفته تبریزی منسجم و چسبنده شوند.
4
از مواد گلولههایی به اندازه گردو درست میکنیم و در سس گوجهفرنگی در حال جوش میریزیم تا بپزد.
سایر نکات شفته اراکی
1)این غذا در استان مرکزی به خاطر سادگی و خوشرنگ بودن طرفداران زیادی دارد پس اگر سس شما به اندازه کافی غلیظ و وشرنگ نبود به آن مقدار بیشتری رب یا زعفران اضافه کنید.
2)این غذا با نان سرو میشود ولی سرو آن با برنج نیز دلپذیر است.
3)اگر دوست دارید مقداری زرشک در سس بریزید تا غذای شما را خوشمزه تر و شکیل تر کند.
-
چهارشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۴:۲۵
-
۸۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/195000/