آریا بانو

آخرين مطالب

سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان خانه داري

سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
٢٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
سیب زمینی (متوسط - خرد شده)6 عدد
روغن زیتون4 قاشق غذا خوری
پودر سیر1/2 قاشق چای خوری
نمک3/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
فلفل قرمز1.5 قاشق چای خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)5 تکه
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 45دقیقه
1
فر را روشن کرده، با دمای200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2
سیب زمینی ها را به اندازه 2 سانتیمتری خرد کنید.
3
سپس در ظرف مخصوص فر بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید.
4
در یک کاسه کوچک، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و پنیر پارمسان را مخلوط کنید.
5
مخلوط بدست آمده را با سیب زمینی های آغشته به روغن مخلوط کنید.
6
سپس سیب زمینی ها را به مدت 45 دقیقه در فر بپزید.
7
البته در این حین 2 تا 3 باز از فر خارج کرده و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا سیب زمینی ها به ته ظرف نچسبند.
8
این سیب زمینی های تنوری را میتوانید به تنهایی یا با انواع سالاد و غذا مانند انواع خوراک گوشت یا ساندویچ سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

غذای ملل/ ماکودا کتلت مراکشی

تا بامیه تمام نشده برای تهیه چاشنی بی نظیر دست به کار شوید

غذای اصلی/ خوراک مرغ و توپک سیب زمینی؛ فانتزی و لذیذ

کلم پلوی ویژه با گوشت

دستور تهیه دسر خوشمزه ای که نیاز به پخت دارد

میز اردور/ طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

از شما/ حلوا

غذای اصلی/ پیتزای سالاد باغ، سالم و هیجان انگیز!

کیک موزی شکلاتی با رویه گاناش

شام/ پاستای قارچ و اسفناج؛ مغذی و فوری

غذای ملل/ سالاد بادمجان کبابی ترکی؛ پیش غذایی لذیذ

بمب ویتامین با دسر سنتی کرمان

ذائقه ها/ با دلمه سبزیجات رژیم‌ تان را حفظ کنید

با بستنی خانگی مهمان ها را شگفت زده کنید

عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار»

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم‌های خسته

کلوچه خرمایی با عسل

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی خوشمزه و لذیذ

ست شلوار با نیم بوت مردانه شیک و خاص

میزاردور/ نان باگت خانگی

شیرینی ها/ کیک قاشقی عربی «صب‌القفشه»

کیک موزاییکی به روشی بسیار آسان

پذیرایی از زنان با سینی آرامش!

مدل مقنعه بافتنی زنانه و بچه گانه

پاک کردن رژلب از وسایل مختلف با چند راهکار ساده

طرز تهیه خوراک مرغ و توپک سیب زمینی

پاستای گیاهی با سبزیجات رنگی

ترفندهای پخت یک خورش قرمه سبزی جاافتاده

مدل کوتاهی مو برای پاییز 98

طرز تهیه دسر هلو و دارچین

شیرینی ها/ کوکی هل بدون تخم مرغ و ماست