آریا بانو

آخرين مطالب

کیک کشمش و گردو صبحانه روزهای تعطیل خانه داري

کیک کشمش و گردو صبحانه روزهای تعطیل

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
کیک کشمش و گردو صبحانه روزهای تعطیل
٩٧
٠
برترین ها / کیک کشمش و گردو برای 4 نفر یکی از انواع کیک هاست که می توانید برای صبحانه روزهای تعطیل آماده کنید
مواد لازم
آرد: دو لیوان
کشمش: یک لیوان
مغز گردو: نصف لیوان
تخم مرغ: چهار عدد
کره: 150 گر
شیر: نصف لیوان
وانیل: یک ق چ
شکر: یک لیوان
پودر هل: یک ق چ
بکینگ پودر: یک ق م
پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم
طرز تهیه
1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
2. کره و تخم مرغ ها را در هوای آزاد بگذارید تا دمای شان متعادل شود.
3. تخم مرغ ها را داخل ظرف بشکنید. آنها را بزنید تا کف کنند.
4. سپس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا وانیل با تخم مرغ ها مخلوط شود.
5. در ظرف دیگری کره را با شکر مخلوط کنید. خوب بزنید تا کره با شکر کاملا مخلوط شود.
6. سپس به تدریج مخلوط تخم مرغ و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید.
7. یک عدد پرتقال را بشویید و پوست آن را داخل مایه رنده کنید. هم بزنید تا رنده پوست پرتقال با مایه مخلوط شود.
8. کشمش و گردوها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. کشمش و گردو را اضافه کرده و هم بزنید.
9. در ظرف دیگری آرد بریزید و سپس به آن بکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن روی مایه الک کنید. خوب هم بزنید تا آرد با مواد مخلوط شود.
10. داخل قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را بریزید. قالب را یک ساعت داخل فر بگذارید تا بپزد.
11. بعد از این مدت کیک را از داخل فر درآورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب درآورید و آن را برش بزنید.
نکته: کشمش ها را خوب داخل مایه بغلتانید تا مانع از سوختن کشمش در اثر حرارت شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ترشی نازخاتون را هم می توان فوری درست کرد

از شما/ شام امشب

آموزش چند مدل دلمه

از شما/ شیرینی پفکی

از شما/ شام ما

از شما/ آش درشته یا گمنه

از شما/ بفرمایین شام

از شما/ فلافل خونگی

از شما/ ماکارونی

از شما/ شام لذیذ

از شما/ گوبولی مرغ من

از شما/ شام ما ماکارونی

چیز کیک تنوری برای سورپرایز همسر

پلوی سبزیجات؛ معطر و خوشمزه

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار ما

از شما/ کیک

شام امشب؛ کتکت کدو و هویج

از شما/ کیک یزدی

از شما/ کباب من

از شما/ ژله بستنی من😍

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز

آش چغندر خوش رنگ اشتها آور

صبحانه/ دستور تهیه نیمرویی جدید

کیک زرشک سرشار از ویتامین C

18 ترفند حرفه‌ای که در آشپزخانه به کارتان می‌آید

روش جلد کردن دفتر با استفاده از پارچه های اضافی

ست کیف و کفش پاییزه ی 98

24 مدل میز جلو مبلی مناسب انواع دکوراسیون‌ها

آموزش ماسک صورت با کیوی

آموزش ساخت گردنبند سنتی