آریا بانو

آخرين مطالب

حلیم عدس خراسانی سرشار از منیزیم خانه داري

حلیم عدس خراسانی سرشار از منیزیم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
حلیم عدس خراسانی سرشار از منیزیم
٢٠٧
٠
غذالند / حلیم عدس خراسانی از غذاهای معرکه و خوشمزه خراسان رضوی است. تهیه این حلیم بسیار ساده است و می توانید آن را در ماه رمضان یا ماه محرم برای نذری تدارک ببینید. عدس همچون سایر حبوبات کلسیم پایینی دارد و احساس سیری شما را در طول روز افزایش می دهد. عدس سرشار از فیبر است و از بروز یبوست جلوگیری می کند. عدس ویتامین بی و منیزیم دارد که خلق و خوی شما را بهتر و استرس شما را کاهش می دهد. مصرف عدس در دوران پریودی بسیار توصیه می شود.
یکی از روش های مصرف عدس، درست کردن حلیم عدس است. حلیم عدس انواع مختلفی دارد. امروز قصد داریم در غذالند حلیم عدس خراسانی را به شما آموزش دهیم. حلیم عدس اصفهانی نوع دیگری از حلیم عدس است که طرز تهیه متفاوتی دارد. برای تهیه این حلیم از گوشت، دارچین، نمک و زعفران، پیاز و آویشن استفاده می شود.
در حلیم عدس خراسانی از گوشت چرخ کرده استفاده می شود که پخت غذا را آسان تر و سریع تر می کند. حلیم عدس را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. حلیم عدس خراسانی یکی از غذاهای محبوب در ماه رمضان، روضه ها و مراسم عزاداری است.
عدس سرشار از پروتئین کم چرب است و بسیار برای بدن مفید است. طبع عدس گرم و معتدل است. عدس یک غذای کامل محسوب می شود که انرژی لازم برای فعالیت های روزمره را در افراد فراهم می کند. عدس غنی از آهن است. مصرف آن به افراد کم خون و خانم های باردار و شیرده توصیه می شود. مصرف عدس پخته همراه با سرکه برای رفع گاز معده توصیه می شود. عدس قند خون را در حالت طبیعی حفظ می کند و از بروز دیابت جلوگیری می کند.
مواد لازم
ارزن بدون پوست: 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
عدس پخته شده: نصف پیمانه
سیر : 5-3 حبه
پیازداغ :2 قاشق سوپ خوری
جعفری ساطوری : نصف پیمانه
کشک :یک پیمانه
نعناع :3 قاشق سوپ خوری
زعفران آب شده : 1 قاشق مرباخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز داغ درست کنید.
مرحله 2
سپس گوشت را با پیازها تفت داده و کمی نمک، جعفری و زردچوبه به آن ها اضافه کنید. مواد را خوب با هم سرخ کنید.
مرحله 3
مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید و مواد درون قابلمه پخته شوند.
مرحله 4
ارزن را اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید.
مرحله 5
در این مرحله عدس های پخته شده را بیفزایید و مواد را هم بزنید.
مرحله 6
قابلمه را از روی گاز بردارید و کناری بگذارید. صبر کنید تا محتویات آن کمی خنک شود. حالا کشک را به آرامی اضافه کنید (برای جلوگیری از بریدن کشک خیلی ملایم آن را با مواد مخلوط کنید).
مرحله 7
قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و صبر کنید تا کاملا جا بیفتد. از نشانه های جا افتادن حلیم این است که غلظت حلیم شیر برنج مانند باشد.
مرحله 8
حلیم را در کاسه بریزید و روی آن را زعفران، پیاز داغ، جعفری، گردو و کشک تزئین کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

لقمه های مدرسه ای ساده و خوشمزه

از شما/باقالی پلو با گوشت

کنسرو گوجه فرنگی به جای رب

عصرانه امروز؛ پخت کیک کاکائویی در قابلمه

از شما/ اشپزی من

ازشما/ سالادما

خوشامدگویی به پاییز با دسر سیب پخته

آموزش تهیه حلوای شیر

صفر تا صد تهیه پنیر لاکتیکی در خانه

خلاقیت در آشپزی با پخت «منتوی پیازی »

آخر هفته را با میرزاقاسمی خوشمزه کنید

آخر هفته را میرزاقاسمی خوشمزه کنید

ترشی نازخاتون را هم می توان فوری درست کرد

از شما/ شام امشب

آموزش چند مدل دلمه

از شما/ شیرینی پفکی

از شما/ شام ما

از شما/ آش درشته یا گمنه

از شما/ بفرمایین شام

از شما/ فلافل خونگی

از شما/ ماکارونی

از شما/ شام لذیذ

از شما/ گوبولی مرغ من

از شما/ شام ما ماکارونی

چیز کیک تنوری برای سورپرایز همسر

پلوی سبزیجات؛ معطر و خوشمزه

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار ما

از شما/ کیک

شام امشب؛ کتکت کدو و هویج

از شما/ کیک یزدی

از شما/ کباب من

از شما/ ژله بستنی من😍

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی