آریا بانو

آخرين مطالب

دستورالعمل تهیه مربای انجیر خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٤٣٧
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
انجیر: 4 کیلوگرم
شکر: 4 کیلوگرم
طرز تهیه:
شکر را داخل قابلمه می ریزیم و آب را تا اندازه ای اضافه می کنیم که روی شکر و بگیره، بعد از جوش آمدن آب و حل شدن کامل شکر، انجیرها را اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار می دهیم و شعله را کم می کنیم، پس از حدود 2-1.5 ساعت و طلایی شدن انجیرها درب قابلمه را برداشته و شعله را زیاد می کنیم.‌
برای تست غلظت مربا هر 10 دقیقه یکبار مقداری از آب را داخل پیاله ریخته و سرد می کنیم، اگر حالت عسلی و غلیظ بود مربا آماده است.
نکات:
مقدار شکر و انجیر به نسبت مساوی هست.
مقدار پخت انجیر با درب بسته به میزان رسیده بودن انجیر بستگی داره و هر چه انجیر رسیده تر و نرم تر مقدار پخت کمتر هست.
اگر انجیر شما کال هست می توانید آب بیشتر بریزید.
پس از زیاد کردن شعله برای رسیدن مربا به غلظت مورد نظر، مربا کف می کنه و امکان سر رفتن هست.
برای رنگ گرفتن و طلایی شدن مربا، حتما درب قابلمه در زمان پخت بسته باشه.
برای عطر مربا پس از برداشتن درب قابلمه می توانید از آبلیموی تازه، دارچین، هل و گلاب استفاده کنید.
برای خوشرنگتر شدن مربا زعفران هم میشه اضافه کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ دستور تهیه حلوای زنجبیلی

میز اردور/ مربای به و بادام؛ معطر و آرامش بخش

شیرینی ها/ دستورتهیه شوکوبیس با موس شکلاتی

همبرگری برای رژیمی ها

دسر پرطرفدار انگلیسی برای عصرانه

میزاردرو/ سالاد تن ماهی با کلم سفید

املت اسفناج و پنیر

خوراک تن ماهی با بادام زمینی

چگونه مربای پوست پسته درست کنیم؟

پوره کدو حلوایی غذای فصلی آسان

پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

خرید برنج خوب

میز اردور/ ترشی بامیه خانگی

سس قارچ بدون خامه

نان شکم پر با طعمی عالی و خوشمزه

ایده های مختلف برای تزیین آش رشته

سوپ ماست معجزه ترکیب پروتئین و لبنیات

غذای اصلی/ صفر تا صد تهیه دلمه کلم

کرایی مرغ با طعم باورنکردنی

برای شام کوکوی بادمجان سرو کنید

شیرینی ها/ کوکی با شکلات چیپسی

عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید

طرز تهیه کوکوی به

از شما/ ناهارمن

از شما/ نهارما زرشک پلو بامرغ

از شما/ لوبیا پلو

غذای اصلی/ آبگوشت نذری؛ دلچسب ترین انتخاب

کیک خانگی لطیف و خوشمزه

از شما/ کله پاچه

بادمجان سوخاری، خاطرخواه زیاد داره!

از شما/ در حال تدارک ناهار

از شما/ شام دیشب ما

دستور پخت خوشمزه ترین شیرینی خانگی

از شما/ باقالی پلو و ماهی حلوا سفید

از شما/ کیک فنجونی

از شما/ برکو غذای محلــــی

از شما/ کیک کشمشی

از شما/ یک غذای خوشمزه ♥️♥️♥️♥️

از شما/ میگو سوخاری

از شما/ ماهی بارشته پلو

نوشیدنی ها/ قهوه را با پشمک سرو کنید

میز اردور/ دسر انبه با ترکیب خوشمزه ژله آلبالو

کتلت بروجردی؛ معطر و دلبرانه

مرغ شکم پر با سبزیجات سرخ شده

آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

چند ساندویچ خوشمزه برای اولین روز مدرسه

دستور تهیه چند خوراکی سالم برای دربی فردا

نوشیدنی ها/ آب طعم دار لیمویی بنوشید و خنک شوید

با ماسک کیوی و شکر صورتتان را صاف و براق کنید

ایده های عکس یادگاری از کلاس اولی ها