آریا بانو

آخرين مطالب

وقتی دختر بچه‌ها به مردان بزرگسال فروخته می‌شوند اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
وقتی دختر بچه‌ها به مردان بزرگسال فروخته می‌شوند 5
k ٥٩
٥٧
مشرق / در دنیای مدرن در کشوری که داعیه دموکراسی و فرهنگ‌اش گوش فلک را دریده، ظلم و شناعت اخلاقی تا این حد زیاد است که دختربچه‌های آمریکایی مجبور به ازدواج با مردانی بسیار بزرگ‌تر از خود می‌شوند.
آمریکا یکی از پیشروترین کشورها در ازدواج اجباری کودکان است. دختربچه‌ و نوجوانی که تازه می‌خواهد بهار پاک زندگی را ببیند و در دشت رویاهای ناب نوجوانی‌اش پا بگذارد، به اجبار و در کمال نارضایتی قدم به خانه مردی چندین برابر بزرگسال‌تر از خودش که بسان پدر یا پدربزرگ‌اش است می‌گذارد و در بهترین حالت ممکن اگر خوش‌شانس باشد، در 18 سالگی طلاق می‌گیرد و تا سال‌ها با امیدهای نابود شده و روح پوسیده زندگی خواهد کرد. اگر هم شانس اینچنینی نداشته باشد، همان مردی که با او ازدواج کرده، او را تبدیل به کارگر جنسی می‌کند و سر از فاحشه‌خانه‌ها درمی‌آورد. شاید باورتان نشود که در دنیای مدرن در کشوری که داعیه دموکراسی و فرهنگ‌اش گوش فلک را دریده، ظلم و شناعت اخلاقی تا این حد زیاد باشد. دختران کم سن و سال آمریکایی به اجبار خانواده‌ها مجبور به ازدواج با مردانی بسیار بزرگ‌تر از خودشان می‌شوند و قانون عملا هیچ حمایتی از آنها ندارد و به رغم تلاش فعالان مدنی، مسئولان آمریکایی از همراهی با آنها اجتناب می‌کنند.
دهه‌ها بود که طبق قانون، سن مجاز دختران برای ازدواج در ایالت نیویورک، 14 سال بود. امروز، با تغییر اندکی، این سن به 17 سال رسیده است. آن هم فقط با رضایت دادگاه و والدین.
اما نیویورک از ایالات نادری است که موفق شده در ماه ژوئن 2017 گامی کوچک در این مسیر بردارد. تقریبا تمامی آمریکا، حق طبیعی انتخاب را برای زن نادیده گرفته است. طبق گزارش نیویورک تایمز، در غالب ایالت‌ها اصلا حداقل سن ازدواج وجود ندارد و در برخی ایالات دیگر حداقل سن ازدواج 16 و 17 است.
روزنامه نیویورک تایمز در این باره نوشت: فقط بین سال‌های 2000 تا 2010، شاهد 3900 فقره ازدواج دختران و پسران کم سن و سال بودیم. این فاجعه است. نوجوانان 14 و 15 ساله ما را مجبور به ازدواج میکنند. هنوز خانواده منافع مالی خود را در نظر می‌گیرند و به خاطر بحث‌هایی چون صدور گرین کارت برای یک خارجی سن‌بالای ثروتمند، دختران کم سن و سال خود را مجبور به ازدواج با او می‌کنند.
آمارهای سال 2011 نیویورک نشان می‌دهد که دختران 14 و 15 ساله بسیاری با مردان 25 تا 39 ساله به اجبار ازدواج کرده‌اند و در این میان سهم مردان بالاتر از 39 سال هم کم نبوده است.
در سال 2010، 50 دختر و 6 پسر 16 ساله در نیویورک ازدواج کردند. «ایمی پالین» حقوقدان در گفتگو با روزنامه نیویورکی ابراز داشت: «مشکلات دیگری نیز برای این دختران نوجوان تازه عروس وجود دارد. آنها در 14 سالگی ازدواج می‌کنند و تا 18 سالگی همسری را که دوست ندارند تحمل می‌کنند و تازه در 18 سالگی می‌توانند طلاق بگیرند. براستی این چه وضعی است دیگر؟ هم زندگی و امیدهای یک دختر نوجوان نابود می‌شود. هم دخترانگی خود را از دست می‌دهد. هم نام بد بر روی او می‌ماند. هم شناسنامه‌اش خراب می‌شود. و هم عوارض پس از طلاق آن هم در 18 سالگی و آغاز راه زندگی به سختی گریبانگیرش می‌شود. خشونت اجتماعی، دیگر به چه شکل می‌تواند باشد؟».
در واقع می‌توان نیویورک را سمبل تخلف از حقوق بشر نسبت به دختران نوجوان در آمریکا دانست. بسیاری از فعالان مدنی آمریکا، ازدواج دختران زیر 17 سال را لکه ننگی بر چهره نیویورک و دیگر ایالت‌های آمریکا می‌دانند. به اعتقاد کارشناسان، این اقدام کاملا متناقض با طبیعت دموکراسی و حقوق بشر، سبک زندگی آمریکایی را بیش از پیش دچار خدشه و آبروریزی جهانی کرده است. هم‌اکنون فعالان مدنی در کنار برخی قانونگذاران در تلاش‌اند تا لوایحی را جهت اصلاح قوانین ازدواج به مجالس ایالتی برسانند.
آرم کمپین مقابله با ازدواج دختربچه‌ها در آمریکا
در گزارش پایگاه «گلوبال سیتیزن» آمده که بین‌ سال‌های 2000 تا 2010، بطور متوسط 170 هزار دختر نوجوان زیر سن قانونی با مردان میانسال در سرتاسر آمریکا ازدواج کرده‌اند. آمار تکان دهنده دیگری از این پایگاه به ما می‌گوید که سه چهارم عروسان اجباری نوجوان در ایالت نیویورک، دخترانی هستند که بعد از ازدواج تبدیل به قربانیان قاچاق جنسی می‌شوند.
طبق گزارش مذکور، ازدواج کودکان و نوجوانان زیر 16 سال، در صورت صدور رضایتنامه والدین و حکم قاضی -که بطور معمول رای مثبت دارد- در تقریبا تمامی ایالت‌های آمریکا مجاز است و تلخ‌تر آنکه، 27 ایالت حداقل سن ازدواج برای دختران تعیین نکرده‌اند.
هشتگ «زندگی من در 15 سالگی» جهت مقابله با ازدواج اجباری دختربچه‌های آمریکایی
روزنامه نیویورک تایمز در گزارش خود به شدت نسبت به پیامدهای ازدواج اجباری کودکان و نوجوانان آمریکایی اخطار داده و از دست رفتن فرصت‌های تحصیلی و اقتصادی، به خطر افتادن سلامتی روانی و جسمی، و گرایش شدید اینگونه افراد به خشونت را محتمل‌ترین تبعات این ظلمی که در حق دختربچه‌ها می‌شود دانسته است.
طبق اعلام صندوق کودکان سازمان ملل، 90 درصد کشورهای جهان هم‌اکنون ازدواج دختران زیر 18 سال را منع کرده‌اند اما نیمی از آنها، استثنائاتی را در بند قانون مربوط گنجانده‌اند. هم‌اکنون، 700 میلیون زن در سرتاسر جهان وجود دارند که در سنین زیر18 سال ازدواج کرده‌اند و 250 میلیون نفر از آنها، قبل از 15 سالگی به خانه شوهران سن‌بالای خود رفته‌اند. آمریکا به عنوان یکی از پیشروترین کشورهای جهان در امر ازدواج اجباری کودکان شناخته شده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/195672/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم