آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ترشی غوره خانه داري

طرز تهیه ترشی غوره

  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز تهیه ترشی غوره بسیار ساده می باشد فقط کافی است طبق مراحلی که گفته می شود پیش بروید تا این ترشی خوشمزه را تهیه نمایید.

به گزارش بانو نیوز ،ترشی غوره یکی از خوشمزه ترین ترشی ها می باشد که به دلیل خوشمزه بودن طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، بهترین زمان به منظور تهیه این ترشی در اوایل فصل پاییز می باشد، در این بخش از مطلب سعی داریم طرز تهیه ترشی غوره را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره
غوره : 500 گرم سرکه : 500 گرم نمک : به مقدار لازم طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه
در ابتدا دم غوره ها را جدا کنید سپس بشویید و حالا سرکه سفید را از قبل به مدت پنج دقیقه بجوشانید و اجازه دهید خنک شود.
حالا غوره ها را داخل ظرف شیشه ای قرار دهید و روی آن را نمک و سرکه سفید بریزید و در شیشه را ببندید، بعد از زمان ده روز ترشی آماده است نوش جان

نحوه تهیه شور غوره
غوره عسگری : یک کیلو گرم آب جوشیده خنک : پانزده پیمانه نمک : یک پیمانه آبغوره : به مقدار لازم در روش تهیه شور غوره ابتدا غوره عسگری را از ساقه و دم جدا کنید سپس غوره ها را بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی از آن خارج شود.
حالا داخل قابلمه ای آب و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک به خوبی در آن حل شود و حالا غوره ها را داخل شیشه تمیزی بریزید سپس روی آن را محلول آب و نمک اضافه کنید و در صورت تمایل می توانید روی آن را یک پیمانه آبغوره بریزید.
در مرحله آخر از طرز تهیه شور غوره حالا درب شیشه را محکم ببندید و در محل خنک نگه داری نمایید و بعد از زمان سه هفته این شور آماده است، نوش جان.

انتهای متن/*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی