آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ترشی به با طعم و عطری بی‌نظیر خانه داري

طرز تهیه ترشی به با طعم و عطری بی‌نظیر

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
طرز تهیه ترشی به با طعم و عطری بی‌نظیر 3
٢٤٤
٠
ستاره / ترشی به، از ترشی‌های خوش‌عطر و طعمی است که نیاز به ادویه یا سبزی خاصی نداشته و تنها از ترکیب میوه با سرکه و نمک تهیه می‌شود. این ترشی بسیار معطر و پرطرفدار است. ترشی میوه به از ترشی‌های بسیار لذیذ و خوش‌عطر میوه‌ای هستند که طرفداران زیادی دارند. از این‌رو در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه "ترشی به" را به دو روش بسیار خوشمزه، به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
میوه به 1 کیلوگرم
سرکه سیب 1 لیتر
نمک 1/2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه
کرک‌های روی پوست میوه‌های به را گرفته و سپس آن‌ها را بشویید.
اجازه دهید به‌ها کاملا خشک شوند، سپس آن‌ها را چهارقاچ کرده و دانه‌ها و قسمت سفت وسط آن را جدا کنید.
"میوه به" را به صورت خلالی خرد کنید و حدود یک ساعت روی دستمال نخی تمیزی پهن کنید تا رطوبت آن گرفته شود.
سرکه و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا نمک در سرکه حل شود.
خلال‌های به را در شیشه‌های تمیز و استریل ریخته و سرکه را روی آن‌ها بریزید تا شیشه کاملا پر شود.
در شیشه‌ها را محکم بسته و به مدت 2 هفته در محلی تاریک قرار دهید تا برسد.
نوش جان ...
نکته: شما می‌توانید در تهیه این ترشی "به" را رنده کنید. همچنین توصیه می‌شود ترشی به را همراه با آبگوشت، عدس پلو و دمپختک میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.
"ترشی به" با ادویه
مواد لازم
میوه به متوسط 3 عدد
سرکه سیب 3+1/4 فنجان
شکر 2 فنجان
دانه فلفل سیاه 10 عدد
برگ بوی تازه 1 عدد

دستور تهیه
سرکه سیب، دانه‌های فلفل، برگ بو و شکر را در قابلمه‌ای با سایز متوسط ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا به جوش آید و شکر حل شود، سپس حرارت را کم کنید.
به‌ها را شسته، پوست گرفته، چهارقاچ کرده و دانه‌های وسط آن‌ها را خارج کنید.
هر قاچ به را از طول به 3 قسمت تقسیم کنید.
ورقه‌های به را به آرامی به سرکه در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 30-20 دقیقه در سرکه بجوشند تا نرم شوند.
پخته شدن به را با فرو بردن چنگال در آن تست کرده و سپس حرارت را خاموش کنید.
"ترشی میوه به" را در بطری‌های شیشه‌ای کاملا تمیز و استریل بریزید و روی آن را با سرکه باقیمانده بپوشانید.
اجازه دهید "ترشی خوشمزه به" در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس در بطری‌ها را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان ...
سخن آخر
"ترشی میوه به" که عطر بی‌نظیری دارد، به راحتی تهیه شده و خیلی سریع آماده مصرف می‌شود؛ بنابراین این ترشی ساده و خوش‌طعم را در منزل درست کنید و با مصرف آن از خواص میوه به نیز بهره برید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ترشی نازخاتون را هم می توان فوری درست کرد

از شما/ شام امشب

آموزش چند مدل دلمه

از شما/ شیرینی پفکی

از شما/ شام ما

از شما/ آش درشته یا گمنه

از شما/ بفرمایین شام

از شما/ فلافل خونگی

از شما/ ماکارونی

از شما/ شام لذیذ

از شما/ گوبولی مرغ من

از شما/ شام ما ماکارونی

چیز کیک تنوری برای سورپرایز همسر

پلوی سبزیجات؛ معطر و خوشمزه

از شما/ ناهار امروز

از شما/ ناهار ما

از شما/ کیک

شام امشب؛ کتکت کدو و هویج

از شما/ کیک یزدی

از شما/ کباب من

از شما/ ژله بستنی من😍

کوکوی پنیری؛ طعم جدید و فراموش نشدنی

10 غذای جدید و فانتزی

قیمه خشک اردبیل؛ غذایی معطر و خوشمزه

طرز تهیه ترشی غوره و غوره شور

روش های مختلف دم کردن قهوه

دستور تهیه کیک خامه ای

طرز تهیه حلوای مجلسی

10 غذای سالم با کالری اندک

در خانه نان تست درست کنید

کیک نانی برای عصرانه

نان گیسو؛ یک عصرانه خوشمزه، ارزان و متفاوت

املت رولی؛ غذایی محبوب در کره جنوبی

چند روش جالب برای گرفتن تلخی آب لیموی تازه

موتبک را امتحان کنید

عصرانه/ 2 مدل بستنی موزی برای دیابتی ها

«شش درنگه» غذای باستانی شهر دزفول

کوکوی سیب زمینی با تن ماهی

طرز تهیه اشکنه به

کوکتل میوه ای نوشیدنی خنک و خوش طعم

«به پلو» غذای اعیانی فصل پاییز

آش چغندر خوش رنگ اشتها آور

صبحانه/ دستور تهیه نیمرویی جدید

کیک زرشک سرشار از ویتامین C

18 ترفند حرفه‌ای که در آشپزخانه به کارتان می‌آید

روش جلد کردن دفتر با استفاده از پارچه های اضافی

ست کیف و کفش پاییزه ی 98

24 مدل میز جلو مبلی مناسب انواع دکوراسیون‌ها

آموزش ماسک صورت با کیوی

آموزش ساخت گردنبند سنتی