آریا بانو

آخرين مطالب

از اعلام زمان پرداخت مابه‌التفاوت افزایش حقوق دانشجومعلمان تا هشدارهایی درخصوص عفونت مفصلی اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - پاکسازی 230 پاتوق جدید مواد مخدر در تهران، هشدار پلیس فتا در مورد خرید اینترنتی لوازم التحریر، مردم به‌صورت مستقیم به متکدیان کمک نکنند، توصیه‌های زیست‌محیطی به هیات‌های عزاداری، تشکیل کارگروه ویژه مسابقات جهانی مهارت در سال 2021، غربالگری سلامت نوآموزان تا پایان شهریور / واکسیناسیون کلاس اولی‌ها و دهمی‌ها و... سرخط برخی مهمترین اخبار امروز اجتماعی ایسنا است.

به گزارش ایسنا، اداره اخبار اجتماعی امروز (16 شهریورماه) اخبار و مصاحبه و گزارش‌هایی خبری روی خروجی خود منتشر کرده که برخی از مهمترین آن‌ها در ادامه آمده که با کلیک روی تیتر اخبار، متن کامل آن‌ها در سایت قابل مشاهده است:
لزوم شناسنامه‌دار کردن گودهای پایتخت
عضو هیات رییسه شورای شهر تهران از لزوم شناسنامه دار کردن گودهای پایتخت و تعیین زمان برای گودبرداری خبر داد.
زهرا نژادبهرام در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد وضعیت گودهای رها شده پایتخت با بیان این‌که تعداد گودهای رها شده زیاد است و به موضوع جدی برای پایتخت تبدیل شده است، گفت: بعضی از این گودها به دلیل آنچه اقدامات ساختمانی بر روی آنها انجام نشده، در مرحله‌ خطرناک قرار دارند البته شهرداران برخی مناطق نسبت به دریافت احکام از سوی قوه قضاییه اقدام کرده تا بتوانند نسبت به ایمن‌سازی این گودها اقدام کنند.
تکمیل روند جایگزینی بیمارستان‌های فرسوده تهران تا 1404
استاندار تهران با اشاره به اینکه بخشی از بیمارستان‌های فرسوده تهران ظرف سال جاری و سال آینده جایگزین می‌شوند، افزود: جایگزینی بیمارستان‌های فرسوده در تهران تا سال 1404 تکمیل خواهد شد.
انوشیروان محسنی بندپی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح اقدامات انجام شده برای نوسازی و جایگزینی بیمارستان‌های فرسوده در سطح استان تهران، گفت: در حال حاضر جایگزین بیمارستان فیروزگر، جایگزین بیمارستان شهدای مفتح، جایگزین بیمارستان امام (ره) و جایگزین بیمارستان شهدای تجریش در حال احداث هستند.
غربالگری سلامت نوآموزان تا پایان شهریور / واکسیناسیون کلاس اولی‌ها و دهمی‌ها
رئیس اداره سلامت نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت، برنامه‌های این وزارت‌خانه برای سنجش سلامت نوآموزان برای ورود به مدرسه را تشریح کرد و گفت: علاوه بر سنجش پزشکی نوآموزان، برنامه‌های آموزشی در جهت افزایش آگاهی والدین و نوآموزان نیز ارائه شده است.
دکتر گلایل اردلان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه سنجش سلامت نوآموزان از سال 1375 به عنوان فعالیتی مشترک میان آموزش‌وپرورش استثنایی، وزارت بهداشت و دفتر سلامت تندرستی وزارت آموزش‌وپرورش در حال اجراست، گفت: البته با توجه به تغییرات صورت گرفته در جامعه، سبک و سیاق این فعالیت نیز بروز شده و پروتکل‌های اجرایی آن نیز بازنگری شده است.
آغاز طرح "نذر خون" از ابتدای محرم / اهدای خون را به تاسوعا و عاشورا موکول نکنید
سخنگوی سازمان انتقال خون ضمن توضیح درباره طرح "نذر خون" در ایام محرم و صفر، گفت: در پنج ماهه نخست امسال، یعنی تا پایان مرداد ماه، یک میلیون و 91هزار نفر جهت اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه کرده‌اند.
دکتر بشیر حاجی‌بیگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شعار امسال سازمان انتقال خون در ماه محرم مبنی بر «نذرخون، تصمیم آگاهانه، اهدای خون مسئولانه» اظهار کرد: طرح سراسری نذر خون در کشور از ابتدای ماه محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت؛ در این راستا تمامی مراکز جامع انتقال خون در کشور آماده حضور اهدا کنندگان خون هستند.
مردم به‌صورت مستقیم به متکدیان کمک نکنند
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران یکی از راه‌های گسترش جرایم و آسیب‌های جامعه را تکدی‌گری دانست و با اشاره به آئین‌نامه مصوبه سال 1378 شورای عالی اداری که حدود 11 دستگاه در این حوزه مسئولیت دارند،‌ گفت: به نظر می‌رسد هنوز نتوانسته‌ایم این آئین‌نامه را به‌درستی اجرا کنیم.
سیدحسن موسوی چلک در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: طبق آئین‌نامه مصوب سال 1378 شورای عالی اداری وظایف دستگاه‌های مختلف در خصوص متکدیان مشخص شده است اما به نظر می‌رسد شهرداری، بهزیستی و نیروی انتظامی بیش از هر دستگاه دیگری درگیر این موضوع هستند و بیشترین بار روی دوش آن‌هاست چراکه ما در انجام کارهای گروهی به‌خوبی عمل نمی‌کنیم.
واریز مابه‌التفاوت افزایش حقوق دانشجومعلمان/18هزار سهمیه استخدامی برای آموزش و پرورش
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام سهمیه 18 هزار و 39 نفری این وزارتخانه در آزمون فراگیر استخدامی دستگاه‌های اجرایی در آبان 98 گفت: مابه‌التفاوت افزایش حقوقی دانشجو معلمان طبق احکام جدید با حقوق شهریور واریز می‌شود.
علی الهیار ترکمن در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سهمیه وزارت آموزش و پرورش در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور که قرار است طبق اعلام سازمان امور اداری و استخدامی در نیمه دوم آبان ماه 1398 به‌طور همزمان در سراسر کشور برگزار شود اظهار کرد: در این آزمون 18 هزار و 39 نفر سهمیه داریم.
تشکیل کارگروه ویژه مسابقات جهانی مهارت در سال 2021
مدیرکل دفتر آموزش‌های کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اخیرا با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کارگروهی را تشکیل دادیم که برای مسابقات جهانی مهارت در سال 2021 برنامه‌ریزی شود گفت: با این حال نیاز به قوانین و مشوق‌هایی داریم که بنگاه‌های اقتصادی را پای کار بیاورد و زیرساخت‌های توسعه آموزش‌های مهارتی فراهم شود.
به گزارش ایسنا، مصطفی آذرکیش در پاسخ به این پرسش که پل ارتباطی سازمان فنی و حرفه‌ای و آموزش و پرورش در اعزام افراد به مسابقات جهانی مهارت چیست؟ گفت: پل ارتباطی ما در شاخه کاردانش است. در حال حاضر 65 درصد استانداردهای مهارتی ما برگرفته از استانداردهای سازمان فنی و حرفه‌ای است.
توصیه‌های زیست‌محیطی به هیات‌های عزاداری
مدیرکل‌ دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست با ذکر توصیه‌هایی برای کاهش مصرف پلاستیک و مدیریت پسماندها در تکایا و هیاتهای عزاداری از همه شهروندان و مسئولان هیات‌ها خواست که در توزیع نذورات حداقل از ظروف پایه گیاهی استفاده کنند.
ژیلا آقایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مصرف بالای ظروف یکبار مصرف در پخش نذورات،اظهارکرد:برخی شهروندان لیوان‌ها و ظروف یکبار مصرف خود را در معابر رها می‌کنند و هر ساله در روزهای محرم با آلودگی‌های پلاستیکی مواجه می‌شویم.
هشدار پلیس فتا در مورد خرید اینترنتی لوازم التحریر
در آستانه نزدیک شدن به فصل بازگشایی مدارس و افزایش خرید لوازم‌التحریر، پلیس فتا نسبت به احتمال کلاهبرداری در پوشش فروش آنلاین لوازم التحریر هشدار داد.
به گزارش ایسنا، سودجویان و مجرمان در ایام مختلف و به بهانه‌های گوناگون به دنبال کلاهبرداری و انجام اعمال مجرمانه خود هستند و این بار نیز ممکن است در آستانه بازگشایی مدارس و افزایش خرید لوازم التحریر، دست به اقدامات مجرمانه به خصوص در فضای مجازی بزنند. در این شرایط ممکن است افراد سودجو با اعلام قیمت‌های بسیار پایین‌تر از قیمت بازار برای لوازم التحریر و انتشار تبلیغات آن در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، شهروندان را اغفال کرده و با هدایت آنان به صفحات جعلی و فیشینگ اطلاعات حساب بانکی آنها را سرقت کرده و از آنان کلاهبرداری کنند.
پاکسازی 230 پاتوق جدید مواد مخدر در تهران
رئیس پلیس پایتخت از برخورد با 230 پاتوق جدید مصرف مواد مخدر در پایتخت خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای نخستین مرحله از طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر به نام "طرح ظفر" که پیش از ظهر امروز برگزار شد، اظهار کرد: پس از عملیات‌هایی که پلیس در مناطقی همچون شوش، مولوی، فرحزاد و ... اجرا کرده و منجر به پاکسازی بیش از 90 درصدی پاتوق‌ها و مراکز عرضه و مصرف مواد مخدر شد، پیش بینی می‌کردیم که ممکن است با توجه به ناامن شدن این فضاها برخی از قاچاقچیان و خرده فروشان کلونی‌های جدیدی را برای مصرف مواد ایجاد کرده و به همین دلیل رصد و اقدامات اطلاعاتی خود را در این زمینه آغاز کردیم.
پنج خبر پربازدید اداره اجتماعی طی امروز عبارتند از:
واریز مابه‌التفاوت افزایش حقوق دانشجومعلمان/18هزار سهمیه استخدامی برای آموزش و پرورش
آرتریت سپتیک چیست و چه علائمی دارد؟
تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه سال 99 به بهره‌برداری می‌رسد
هشدار پلیس فتا در مورد خرید اینترنتی لوازم التحریر
آغاز طرح "نذر خون" از ابتدای محرم / اهدای خون را به تاسوعا و عاشورا موکول نکنید
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/196077/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استرس چگونه ما را بیمار می‌کند؟

خبر بد قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

هفت ویژگی‌ افرادی که ذهن قوی دارند

روان‌پریش‌ کیست؟!

اهداف‌تان را با این افراد در میان نگذارید

اضطراب اولین و مهم ترین نشانه بروز آلزایمر

دوزبانه بودن به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج

با این ترفند ساده از اعتیاد به تلفن همراه خلاص شوید

غلبه بر ترس و راه اندازی کسب و کار جدید

5 نشانه‌ ظاهری اضطراب بیمارگونه

رژیم غذایی برای مقابله با افسردگی

فرار دختران از خانه، دلایل و راه های پیشگیری

اکراه مردان در پذیرش مشکلات سلامت روان

بی‌ادب ها هرگز موفق نمی‌شوند!

راهکارهایی برای کنترل عصبانیت

چگونه با رازهای‌مان خوشحال باشیم؟

چرا دختران بیشتر از پسران در معرض افسردگی قرار دارند؟

نقش استرس در بروز دردهای قلبی!

اعتیاد به کار؛ بلایی که عمرمان را می‌گیرد

با بیماران چگونه برخورد کنیم؟

فواید خنده و گریه

چرا مجردها منزوی می‌شوند؟

اضطراب و استرس، مسری است

9عامل کمتر شناخته‌شده زوال عقل

شخصیت شما چه تاثیری بر سلامت شما دارد؟