آریا بانو

آخرين مطالب

شله زرد مجلسی مناسب برای نذری خانه داري

شله زرد مجلسی مناسب برای نذری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
شله زرد مجلسی مناسب برای نذری
٨٣
٠
خراسان / مواد لازم برنج - یک پیمانه
آب - 6 پیمانه
شکر- 2 پیمانه
خلال بادام – یک چهارم پیمانه
کره - 50 گرم
زعفران دم کرده - نصف استکان
گلاب - نصف پیمانه
هل ساییده شده – یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین و خلال پسته و بادام - به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج شله زرد بهتراست نیمه و حتما ایرانی باشد ولی می توانید از برنج کامل هم استفاده کنید. فقط کمی زمان پخت اش بیشترمی شود و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری نیاز دارد. برنج را که از شب قبل خیس کردید با مقداری آب، روی حرارت قرار دهید تا بپزد. حرارت را بعد از به جوش آمدن ملایم کنید تا به آرامی بپزد. برنج باید کاملا پخته شود.
بعد از حدود یک ساعت که کاملا پخت، شکر رااضافه کنید. بعد کره، زعفران و هل را که از قبل آماده کرده اید، اضافه کنید و بگذارید شله زرد کاملا جا بیفتد . شله زرد را هم بزنید که ته نگیرد.وقتی که غلظت شله زرد مناسب شد، گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه آن را از روی شعله بردارید.در مرحله آخر خلال بادام هایی را که از قبل خیس کرده اید، اضافه کنید. البته می توانید خلال بادام را فقط برای تزیین استفاده کنید.
نکته :
برای پخت شله زرد شکر را حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
شکر با حرارت دیدن کمی آب می اندازد بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقداری از آب شله زرد بیشتر می شود، پس این نکته را هم حتما در نظر داشته باشید و قبلش آب اضافه نکنید.میزان غلظت شله زرد باید آن قدر باشد که اگر مقدار کمی توی بشقاب ریختید کاملا پخش نشود و قوام داشته باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات

عصرانه/ دستور تهیه کیکی سلده

آموزش تهیه پنکیک کودک

کوکوی کدو غذایی سالم و رژیمی

ابروهای کم پشت را دریابیم!

چگونه مواد غذایی را در خانه، سالم و تازه نگه داشت؟

میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر

طرز تهیه براونی در ماگ

مربای آلو سیاه؛ رهاورد انتهای تابستان

مرطوب کننده های طبیعی پوست خشک در پاییز