سوفله کدو بامجان ترکیب سنتی و مدرن!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
سوفله کدو بامجان ترکیب سنتی و مدرن!
١٥٢
٠
آکا ایران / مواد لازم بادمجان: نیم کیلو
کدو: نیم کیلو
گوشت چرخ کرده: 200گرم
پیاز سرخ کرده: یک قاشق
قارچ خرد شده: 250گرم
فلفل دلمه ایی خرد شده: 100گرم
پنیر پیتزا: 250گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق
سس سفید: یک لیوان
روغن: به اندازه لازم
نمک وفلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه
بادمجان وکدوها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده وسرخ نموده وجدا میگذاریم
سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمهایی را اضافه و بعد پیاز سرخ شده و رب و نمک و فلفل را اضافه و تفت میدهیم ویک استکان آب ریخته و درآن را بسته و میگذاریم که آب آن تمام شود.
یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب میکنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده میچینیم تا ته ظرف پر شود
حالامقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف میکنیم
مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه میدهید تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا میپوشانیم
فر را که قبلا گرم کردهایم ظرف را در آن قرار میدهیم بمدت 10دقیقه تا پنیر آن آب شود
سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو مینماییم
-
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۶:۵۶
-
۶۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/197134/