آریا بانو

آخرين مطالب

توصیه های معنوی مادربزرگ هنگام طبخ غذا خانه داري

توصیه های معنوی مادربزرگ هنگام طبخ غذا

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
توصیه های معنوی مادربزرگ هنگام طبخ غذا
٤٢٩
٠
دارچین / خانمای گل کدبانو همانطور که میدانید پختن فقط برای سیر کردن شکم در خانه ها صورت نمی گیرد. عطری که خانه مادربزرگ ها در گذشته می داد فقط به خاطر مواد غذایی و دستپخت خوب شون نبود. چراکه الان هم مواد غذایی بسیار متنوع تر شدند هم انواع روش های پخت و پز وجود دارد. اما آشپزخانه بعضی از خانه ها رنگ و بوی قدیم را ندارد و شده محل پر کردن شکم! نکته های معنوی وجود دارد که در حفظ فضای معنوی خانواده بدون تاثیر نیست.
به مواد غذایی که میخرید سوره کوثرو قدر بخونید تا برکتشون زیاد بشه.
قبل از طبخ غذا نیت کنید که این غذا رو نذری درست می کنید. می تونید هر روز هفته رو نذر امامی که اون روز متعلق به ایشونه بکنید. این طوری هم ثواب نذری دادن رو بردید هم هر روز خانوادتون غذای نذری می خورند.
در حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید
هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر می شود


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات