آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ پارفیت میوه؛ دسری مغذی و سالم خانه داري

میز اردور/ پارفیت میوه؛ دسری مغذی و سالم

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
میز اردور/ پارفیت میوه؛ دسری مغذی و سالم
١٣٩
٠
دکتر کرمانی / اگر برای برنامه غذایی خود به دنبال یک میان وعده ی جدید و البته خوش طعم و پرخاصیت هستید پارفیت میوه را از دست ندهید. آماده کردنش شاید 20 دقیقه هم وقتتان را نگیرد.از ویژه گی های این میان وعده می توان به پایین بودن کلسترول، کم چربی، چربی اشباع بسیار کم، و کم سدیم بودن آن اشاره کرد. همه از خواص عسل با خبریم، ماست حاوی پروتئین است، میوه ها حاوی آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها و گندمک نیز کربوهیدرات را به این غذای خوشمزه اضافه می کند مثل اینکه همه چیز برای سلامتی آماده است!
چی لازم دارم:
یک فنجان ماست چکیده بدون چربی
سه قاشق غذا خوری عسل
دو و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره خالص وانیل
یک و یک دوم فنجان هندوانه که به قطعات مکعبی برش داده اید
یک و یک دوم فنجان آناناس، که به قطعات مکعبی برش داده اید ( می توانید از کمپوت آناناس نیز استفاده کنید )
یک و یک دوم فنجان توت فرنگی، که به قطعات مکعبی برش داده اید
شش قاشق غذا خوری گندمک کم شیرین
چه جوری درست میشه: ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
دیگر موادی را که در دستور آماده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور برای 6 وعده در نظر گرفته شده است.یک وعده از آن یک لیوان پارفیت است.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: 121
چربی در یک وعده: 1 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 0.0 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.0 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.0 گرم
پروتئین در یک وعده: 5 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 25 گرم
فیبر در یک وعده: 2 گرم
کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم
آهن در یک وعده: 0.0 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 27 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 47 میلی گرم/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات