آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه آیس پک خانه داري

طرز تهیه آیس پک

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

با خوردن این آیس پک ها از گرمای تابستان فرار کنید
چنانچه در این روزهای گرم به دنبال دسری خنک می گردید پیشنهاد ما طرز تهیه یک آیس پک خانگی و خوش طعم است!!
آیس پک یکی از دسرهایی است که از کوچک و بزرگ، پیر و جوان همگی آن را دوست دارند. به همین علت آیس پک فروشی ها همیشه سرشان حسابی شلوغ است. در زیر طرز تهیه آیس پک را برای شما قرار داده ایم.
مواد لازم برای آیس پک :

بستنی وانیلی (مزه ی دلخواهتان) 400 گرم
شیر نصف لیوان
اسمارتیز وشکلات دیگر (برای تزیین) به مقدار لازم
سس شکلات یا شکلات آب شده (برای دور ظرف) به مقدار لازم
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
ثعلب 2 قاشق مرباخوری سرصاف
موز 2 عدد متوسط
پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
پودر قهوه 2 قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفته به مقدار لازم

طرز تهیه آیس پک:
ابتدا به روش بن ماری شکلات های مورد نظرتان را آب می کنید و به دیواره های داخل ظرف سروتان بریزید. و داخل یخچال قرار بدهید.
سپس موز را با شیر در مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شود سپس بستنی و خامه و پودر کاکائو و پودر قهوه و ثعلب را هم اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا میکس شود تا مخلوط تان گرم و آبکی نشده داخل ظرف های سروتان بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته و اسمارتیز و اگر دوست داشتید با کمی سس شکلات تزیین کنید.
همه را در ظرف دور تا دور شکلاتی بریزید و در آن نی را قرار بدهید.
نکاتی برای تهیه آیس پک :
• در صورت تمایل به بستنی یا روی آن عسل بزنید.
• می توانید آیس پک را با هر طعمی که دوست دارید درست کنید.
• می توانید از میوه های دیگری هم جایگزین موز استفاده کنید و بستنی هم از طعم آن میوه یا وانیلی میکس کنید و یا از بستنی قهوه یا نسکافه یا شکلات استفاده کنید. که در این صورت پودر قهوه و کاکائو حذف می شود.
• اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید ولی زیاد نزنید که بستنی شل و آبکی شود.
• می توان دیزاین های متفاوت و حتی با شکلات سفید درست کنید.
• می توان از شکلات های سسی با انواع طعم ها استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات