آریا بانو

آخرين مطالب

هر رنگ کانسیلر به چه کاری می آید؟ خانه داري

هر رنگ کانسیلر به چه کاری می آید؟

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
هر رنگ کانسیلر به چه کاری می آید؟
٢٩
٠
نمناک / کانسیلر اصلاح رنگ یکی از ابزار آرایشی پرکاربرد بین خانم ها است که تاثیر زیادی در زیباتر شدن صورت دارد، شاید با خودتان بگویید فقط میکاپ آرتیست ها میتوانند از کانسیلر اصلاح رنگ استفاده کنند اما امروزه بسیاری از خانم ها برای خودآرایی نیز از کانسیلر استفاده میکنند اما برای برخی از خانم ها کانسیلر هنوز ناشناخته است.
در این بخش از دنیای مد قصد داریم شما را با انواع کانسیلر اصلاح رنگ و روش استفاده از آن ها آشنا کنیم.
کانسیلر نارنجی
کانسیلر نارنجی برای خانم هایی که پوست سبزه یا گندمی دارند مناسب است زیرا این نوع کانسیلر میتواند انواع لکه های تیره و روشن را از روی پوست آن ها محو کند. خانم هایی که پوست سفیدی دارند نباید از کانسیلر نارنجی استفاده کنند زیرا پوست شان متمایل به رنگ نارنجی میشود و کاملا غیر طبیعی.
روش استفاده:روش استفاده از این نوع کانسیلر این است که مقدار از کانسیلر را روی بخش هایی از صورت که دارای لکه هست به طرف پایین بزنید و با پد محو کنید.
کانسیلر بنفش
کانسیلر بنفش برای خانم هایی که پوست صورت شان زرد و رنگ پریده است مناسب است زیرا کانسیلر بنفش زردی و بی روح بودن پوست را از بین میبرد همچنین جای جوش را محو میکند.
روش استفاده:قسمت هایی از صورت که به زردی میزند و جای جوش باقی مانده است مثلا پیشانی یا دو طرف صورت باید کانسیلر بنفش بزنید و از روی آن کرم پودر بزنید.
کانسیلر زرد
این رنگ کانسیلر برای سیاهی و کبودی زیر چشم کاربرد دارد همچنین میتوانید از آن به عنوان پرایمر سایه چشم هم استفاده کنید.
روش استفاده:مقداری از کانسیلر زرد رنگ را به شکل مثلثی زیر چشم ها بزنید و با اسفنج آن را ترکیب کنید، مقدار بسیار کمی از آن را پشت چشم ها بزنید تا رنگ اطراف چشم کاملا یکدست و طبیعی شود.
کانسیلر صورتی
کانسیلر صورتی پوست صورت را شاداب نشان میدهد و خستگی را پنهان میکند، رنگی طبیعی صورتی برای خانم هایی که پوست سفید دارند مناسب است.
روش استفاده:زیر چشم ها، پیشانی و چانه را کانسیلر صورتی بزنید و با پد آن را محو کنید، سپس پودر تثبیت کننده بزنید تا آرایش تان ساعت های طولانی ثابت بماند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای

طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی به روش آبپز، بخارپز و ماکروفری

خوراک دال عدس با شلغم

طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها

آموزش تهیه کاسه کباب سنتی اردبیل

میز اردور/ حلوای زنجبیلی با دستور تند و خوشمزه تبریزی

میز اردور/ دسر هلو و دارچین؛ معطر و دلبرانه

لازانیای قابلمه‌ای خوشگل!

پیتزای فوری با نان تست

کیک کدو حلوایی خوشگل و خوشمزه

غذای اصلی/ طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو

میز اردور/ طراوات هندوانه؛ دسری جذاب و خوشرنگ

غذای اصلی/ مافین فلورانتین؛ غذای فانتزی

بهترین زمان برای شستشوی موها

9 قانون ساده برای ست کردن زیورآلات

ایده هایی متفاوت برای دکوراسوین دیوارها

ایده هایی برای آشپزخانه رنگی

مراقبت از پوست در دوران بارداری

معروف ترین برندهای رژ لب در دنیا

با سایه چشم های شکسته خط چشم رنگی درست کنید

کیکی که معروف به بالش پادشاه است

غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی

اشتباهاتی که پوست صورت را نابود می‌کند!

روش‌های ساده برای پاک کردن رنگ مو

غذای اصلی/ کباب چوبی لذیذ با ران بوقلمون

کاربردهای جالب موز و پوست موز

شیک ترین مدل های طراحی ناخن با لاک مشکی

کیک های تولد پسرانه

صبحانه/ پنکیک پنیر با تزئین موز و عسل

سوپ و آش/ آش کشکبا؛ غذای محلی اصفهان

4 اسنک فانتزی و جذاب برای دورهمی ها

غذای ملل/ بورک مرغ؛ اشتهایتان را باز می کند

آش سبزی شیرازی؛ اصیل و مقوی

3 غذای خوشمزه و مغذی با سبزیجات

کیک متفاوت و جدید با پنیر

پنیر لاکتیکی خانگی و بدون مواد نگهدارنده

شام/ فلافل و دیگر هیچ

شیرینی ها/ بستنی یخی با موز و آجیل

دستور تهیه 4 کیکی که بدون تخم مرغ آماده می شوند

اسموتی هندوانه با بوراک سرآشپز

طبع من/ فواید و خواص آب دوغ خیار

طرز تهیه چای زعفران و نکاتی که باید در مصرف آن رعایت کنیم

روش های اصولی برای نگهداری از رب گوجه فرنگی

عصرانه/ دستور تهیه کیکی ساده

آشتی با غذاهای شرقی با بال مرغ تایلندی

خوراک شلغم و سبزیجات