آریا بانو

آخرين مطالب

پای سیب و قره قاط، دسری پاییزی خانه داري

پای سیب و قره قاط، دسری پاییزی

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
پای سیب و قره قاط، دسری پاییزی
٤٢
٠
سیمرغ / پای یکی از دسرهایی است که انواع و اقسام بسیاری دارد. این روزها اواخر تابستان و شروع فصل پاییز است و به همین بهانه طرز تهیه پای سیب و قره قاط که یک دسر پاییزی است را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه پای سیب و قره قاط :
مربا زرد آلو 1/4 میلی لیتر
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
سیب پوست کنده و خرد شده 1 عدد
کران بری یا قره قاط 1/3 میلی لیتر
پودر قند 1/4 میلی لیتر
خمیر پای 4 رول
تخم مرغ بزرگ زده شده 1 عدد
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه پای سیب و قره قاط :
فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت قرار دهید.
در یک کاسه بزرگ مربا و وانیل را با هم مخلوط کنید.
سیب و قره قاط را با هم مخلوط کرده و شکر و دارچین را اضافه کنید.
هر رول خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید.
مخلوط سیب و قره قاط را با مربا و وانیل مخلوط کنید.
با قالب شیرینی سیب، خمیر را قالب بزنید.
روی هر برش مقداری از مخلوط سیب و مربا بریزید و برش خمیر دیگر را روی آن قرار داده و دورتادور آن را به هم بچسبانید.
با قلمو زرده تخم مرغ را روی پای ها بزنید.
پای ها را برای 12 الی 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی شود.
بعد از خنک شدن مقداری پودر قند روی پای ها بپاشید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

2 روش درست کردن تیتاب

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

از شما/ شام امشبمون

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران

نان لواش تابه ای با آرد گندم

شیرینی ها/ کوکی بادام زمینی با چاشنی عسل

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید