آریا بانو

آخرين مطالب

سوپ جو و سوپ شیر مجلسی و اعیانی در خانه خانه داري

سوپ جو و سوپ شیر مجلسی و اعیانی در خانه

  بزرگنمايي:

آریا بانو -
سوپ جو و سوپ شیر مجلسی و اعیانی در خانه
٢٥٤
٠
نمناک / سوپ از جمله یکی از بهترین پیش غذاها به شمار می رود که انواع مختلفی دارد. از آنجایی که در تهیه سوپ ها از مواد غذای زیادی استفاده می شود، ارزش غذایی بسیار بالایی دارند.
به همین دلیل است که سوپ یکی از غذاهای مناسب برای بیماران به شمار می رود. از جمله مهم ترین انواع سوپ می توان به سوپ شیر و سوپ جو اشاره کرد که آشپزی آنها بسیار ساده است. اگر دوست دارید با دستور تهیه این دو سوپ آشنا شوید، ما را در ادامه همراهی کنید.سوپ جو از جمله یکی از مقوی ترین انواع سوپ است که دستور تهیه بسیار ساده ای دارد و به همین دلیل هر کسی می تواند آن را در خانه تهیه کند. شما می توانید این سوپ را همراه با غذاهایی مانند انواع پاستا، انواع جلو و حتی پیتزا میل کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ جو
نصف سینه مرغ
500 گرم جو پوست کنده
یک پیمانه جو پرک
500 گرم قارچ
500 گرم هویج
دو عدد پیاز بزرگ
یک پیمانه جعفری و گشنیز
یک قاشق غذا خوری رب
یک قاشق غذا خوری آبلیمو
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
به مقدار دلخواه سیر ترشی
طرز تهیه سوپ جو
گام اول:نخستین کاری که برای تهیه این سوپ باید انجام دهید این است که جوی پوست کنده و جو پرک را پاک کرده و از شب قبل خیس کنید.
گام دوم:یک پیاز را نگینی ریز کرده و آن را با سینه مرغ و همراه نمک و فلفل آب پز کنید. بعد از آماده شدن، سینه مرغ را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
گام سوم:پیاز دیگر را نیز خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. قارچ را نیز خرد کرده و سپس همراه با پیاز تفت دهید.
گام چهارم:هویچ را همراه با سبزی ها شسته و رنده کنید.
گام پنجم:پیاز داغ، جوی خیس، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را در یک قابلمه ریخته و بپزید. بعد از آماده شدن سوپ، آبلیمو، سیر ترشی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
دستور تهیه سوپ شیر
سوپ شیر از جمله دیگری غذاهایی است که در آشپزی جایگاه ویژه ای داشته و بسیار ساده تهیه می شود. شما می توانید این سوپ را به عنوان افطار، در کنار انواع دسر مانند کیک خیس میل کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ شیر
یک لیتر شیر
نصف بسته جو پرک
600 گرم قارچ
2 هویج
1 پیاز
نصف سینه مرغ
یک کنسرو ذرت
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
به مقدار دلخواه زردچوبه
طرز تهیه سوپ شیر
گام اول:ابتدا سینه مرغ را همراه با ادویه به صورت جدا بپزید.
گام دوم:جو پرک را با آسیاب خرد کنید.
گام سوم:جو خرد شده را در قابلمه ریخته و با آب بپزید.
گام چهارم:یک و نیم تا دو ساعت صبر کنید و سپس شیر را به جو اضافه کنید.
گام پنجم:در این مرحله هویج رنده شده و قارچ ورقه شده را به سوپ اضافه کنید.
گام ششم:یک ساعت صبر کنید و سپس سینه مرغ ریش ریش شده و کنسرو ذرت را به سوپ اضافه کنید. اکنون سوپ شیر شما آماده است و میل کنید


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ سالادی مغذی برای آخرین روزهای گرم سال

تغییرات کم هزینه برای زیباتر شدن دکوراسیون

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

از شما/ شام امشبمون

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران

نان لواش تابه ای با آرد گندم

شیرینی ها/ کوکی بادام زمینی با چاشنی عسل

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید