آریا بانو

آخرين مطالب

با سیب پیتزا درست کنید خانه داري

با سیب پیتزا درست کنید

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

ایران کوک / پیتزا از جمله فست فودها و غذاهای محبوبی است که طرفدار بسار داره و با انواع مواد می توان پیتزا های متنوع و خوشمزه تهیه کرد. اصولا پیتزا رو به عنوان غذا می شناسیم و شاید شنیدن اسم دسر پیتزا مثل پیتزا سیب (Apple pizza) کمی برامون جالب و عجیب باشه بخواهیم بدونیم از چه موادی تهیه می شه و چطور می شه درستش کرد. این دسر دوست داشتنی رو می شه با انواع میوه یا مواد خوشمزه درست کرد و از خوردنش لذت برد و به عنوان دسر مدرن در مناسبت ها مختلف تهیه و سرو کرد.
برای اولین بار در یکی از دورهمی های دوستانه بود که پیتزا سیب خوردم و خیلی طعمش رو پسندیدم چون تقریبا از نظر مزه حسی مثل پای یا تارت سیب داشت که خب من کلا عاشق تارت و پای و البته هر نوع کیک و شیرینی ای هستم که با سیب درست بشه. علاقه من به شیرینی میوه ای و دسر میوه ای مخصوصا هر آنچه که با سیب تهیه میشه باعث شد امروز تصمیم بگیرم شما دوستان عزیز رو با روش تهیه پیتزا سیب خوشمزه آشنا کنم تا با درست کردن این دسر مدرن بتونید اعضای خانواده یا دوستانتون رو هیجان زده کنید و یا این روش تهیه پیتزا بتونه راهی باشه تا بچه ها رو به خوردن میوه ترغیب کنید. خوب می دونیم که بچه ها عاشق پیتزا و خوردنی های به شکل پیتزا هستن پس شاید بد نباشه دست به کار بشید و امتحانش کنید.
چی لازم دارم (برای 8 نفر):
سیب خردشده 2 عدد
شربت افرا 1/2 پیمانه
کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
عصاره بادام 1 قاشق غذاخوری
بادام خرد شده 1/8 پیمانه
کرن بری خشک 1/8 پیمانه
آرد 4 و 1/2 پیمانه
شکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 و 3/4 پیمانه
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
مرحله اول:
آرد الک شده را روی سطح کار یا در ظرف بریزید و آن را با دست گود کنید.

مرحله دوم:
روغن مایع، شیر، نمک و شکر را وسط گودی بریزید. ابتدا به چنگال به آرامی مخلوط کنید و بعد با دست ورز دهید.


مرحله سوم:
خمیر را در کاسه بزرگ و فلزی یا شیشه ای قرار دهید. روی خمیر را با دستمال بپوشانید و در دمای محیط استراحت دهید تا کاملا عمل بیاید و حجم آن دو برابر شود.


مرحله چهارم:
پس از عمل آمدن، خمیر را با دست و به شکل دایره باز کنید و در سینی فر یا پیتزا قرار دهید.

مرحله پنجم:
کره بادام زمینی، شیره افرا (یا شیره طلایی) و عصاره بادام را مخلوط نمایید .سس آماده شده را روی خمیر پیتزا سیب پخش کنید .

مرحله ششم:
سیب خرد شده و کرنبری و بادام خرد شده را روی خمیر بریزید و سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خمیر پیتزا سیب به خوبی بپزد.

نکات تهیه پیتزا سیب
-شیره افرا را می توان از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کرد. در صورتی که در دسترس نبود می توان از جایگزین شیره افرا استفاده کرد.
-عصاره بادام را می توان به صورت آماده تهیه کرد اما اگر مایل باشید می توان عصاره خانگی تهیه کرد. 25 گرم بادام پوست گرفته را با یک لیتر آب یا شیر روی حرارت قرار دهید و 25 گرم شکر یا عسل هم به آن اضافه کنید و تا کمی بادام نرم شود بعد مواد را در میکسر بریزید و مخلوط نمایید سپس از صافی رد کنید تا عصاره یکدستی حاصل شود.
-برای تهیه دسر پیتزا می توان از انواع میوه تازه و میوه خشک به جای کرنبری و سیب استفاده کرد
-به جای سس بادام زمینی می توان از نوتلا استفاده کرد.
-ریختن مقدار کمی پودر دارچین طعم بی نظیری به پیتزا سیب خواهد داد.
-برای عمل آمدن خمیر پیتزا بهتر است دمای اتاق کمی گرم باشد اگر در فصل سرما خمیر تهیه می کنید ظرف را کنار شوفاژ یا وسیله گرمایشی قرار دهید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

2 روش درست کردن تیتاب

صبحانه/ روش تهیه کره بادام زمینی و انگور

آموزش جدیدترین سس با دستور ویژه سرآشپز معروف

از شما/ بفرمایید قیمه

از شما/ شام

با رول تست فرانسوی مادری محبوب می شوید

از شما/ شام لذیذ

از شما/ پیراشکی خونگی خوشمزه

از شما/ پنکیک شکلاتی عصرانه

از شما/ مرغ بریان

از شما/ ناهار

از شما/ کیک جان من🤗

از شما/ کیک خودم پز

کراکت گیاهی برای گیاه خواران

کنسرو برگ مو و روش های نگهداری آن

از شما/ شام امشبمون

کراکت گیاهی؛ برای گیاه خواران

نان لواش تابه ای با آرد گندم

شیرینی ها/ کوکی بادام زمینی با چاشنی عسل

پلوی سبزیجات برای شام کودک

میز اردور/ 2 نوع سیر ترشی برای پاییز و زمستان

چطور دانه هل را آسیاب کنیم؟

میز اردور/ موز دارچینی؛ دسرس متفاوت و جدید

خوراکی پر انرژی و مفید برای «خانم های باردار»

کتلت سیب زمینی؛ شام جذاب امشب

اکبر جوجه مازندران را به خانه بیاورید

آموزش پخت دسر میمونی شکل

غذای ملل/ فیله ماهی انگلیسی

کتلت قلقلیِ تن ماهی

قورمه کوفته پاشان از کشور افغانستان

سوپ کدو تنبل بریانی

دمنوش لاغری چای سبز

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

رولت خرما؛ انرژی دهنده برای عصرانه

چگونه استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ درست کنیم؟

فوت و فن آبکش کردن برنج!

نوشیدنی ها/ طرز تهیه چای به

طرز تهیه شیره انگور خانگی

کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز

پیتزا رنگین کمان، خلاقیت دخترانه

کاچی بمب انرژی برای صبحانه

گلی را که هدیه می‌گیریم چه‌کارش کنیم؟

طرز تهیه اسموتی پرتقال با طعم ویژه در منزل

کتلت قارچ میان وعده دلچسب کودکان

5 کاربرد قرص ماشین ظرفشویی در نظافت

پیتزا ماهی تن از کشور آلمان

بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!

آبگوشت به و گردو غذای سنتی استان مرکزی

ترفندهای جذاب آشپزی که احتمالا چیزی در موردشان نمی‌دانید

مرور خاطرات کودکی با نان پنجره ای