عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار» خانه داري بزرگنمايي: آریا بانو - عصرانه/ دستور تهیه «اسکون پنیر چدار» ١٤٥ ٠ سوران / چی لازم دارم: آرد2 پیمانهبیکینگپودر4 قاشق چایخورینمک½ قاشق چایخوریفلفل قرمز¼ قاشق چایخوریکره سرد60گرمپنیر چدار رنده شده1 پیمانه شیر1 پیمانه یا 250 میلیلیتر چه جوری درست میشه: قبل از هر کاری فر را بر روی 220 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.در یک ظرف بزرگ، آرد، فلفل قرمز، بیکینگپودر، نمک را باهم الک کنید. کره را به شکل مربع خردکنید و با مواد خشک مخلوطکنید. بعد از اینکه همه مواد باهم ترکیب شد پنیر را اضافه کنید و به خوبی به هم بزنید تا پنیر در یک جا گلوله نشود. سپس شیر را اضافه کنید تا یک خمیر چسبنده به دست بیاید.بروی یک تخته آرد بریزید و سطح تخته را با کفت دستتان صاف کنید، خمیر را پهن کنید تا ارتفاع خمیر تقریباً 2 سانتیمتر شود، بعد قالب زنید، مربع یا دایره فرقی نمیکند اما بهتر است قطرشان 5 سانتیمتر باشد. کاغذ روغنی را در سینی فر بگذارید و کنار هم در سینی بچینید کمی پنیر چدار روی آنها بریزید؛ و به مدت 12 تا 15 دقیقه آنها را بپزید تا طلایی شوند. نکات: میتوانید به جای فلفل قرمز از شکر (1/2 پیمانه) استفاده کنید و بجای پنیر از میوه.در تصویر مشاهده میکنید که پنیر چدار به رنگ نارنجی است. این پنیر، پنی چدار کانادایی است. ولی شما میتوانید از همین پنیرهای چداری که در بازار موجود است استفاده کنید. شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۴:۰۲ ۵۱ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/199579/