آریا بانو

آخرين مطالب

طرح پدافند زیستی برای کمربندهای جغرافیایی بیماری‌ها در کشور تهیه می‌شود اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرح پدافند زیستی برای کمربندهای جغرافیایی بیماری‌ها در کشور تهیه می‌شود
٣٨٨
٠
آخرین خبر / رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به تشکیل برخی زیررشته های تخصصی در حوزه زمین مانند زمین شناسی پزشکی گفت: با توجه به تاثیری که زمین می تواند در تامین سلامت جامعه داشته باشد باید همکاریها جهت تعیین نقشه های جامع کانسارهای فلزات مهم و تهیه طرح­های پدافند زیستی برای کمربندی بیماری ها ارتقا یابد.
به نقل از روابط ‌عمومی سازمان پدافند غیرعامل کشور، تفاهم­نامه همکاری میان سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در راستای اجرای سیاست‌های کلی نظام در بخش پدافند غیرعامل و فرامین و تدابیر فرماند معظم کل قوا (مدظله­العالی) مبنی بر رعایت اصول پدافند غیرعامل در انتخاب عرصه ایمن، پراکنده‌سازی یا تجمیع حسب مورد و ایمن­سازی نسبت به مراکز جمعیتی و حائز اهمیت به ویژه در طرح‌های آمایش سرزمینی و طرح­های توسعه آینده کشور و همچنین فرهنگ‌سازی و آموزش در زمینه پدافند غیرعامل به امضا رسید.
در این تفاهم‌نامه که به امضای سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و علیرضا شهیدی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور رسید دو طرف نسبت به همکاری در رعایت اصول پدافند غیرعامل در مراکز و واحدهای تابعه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، نهادینه‌سازی اصول و ملاحظات پدافند غیرعامل در این سازمان، آموزش عمومی و تخصصی جهت آشنایی مدیران و کارکنان سازمان، شناسایی منابع گرد و غبار در کشور، پایش آلودگی‌های طبیعی و انسان ساز ناشی از منابع شیمیایی، پرتویی و میکروبی، بررسی و شناسایی عوامل و نتایج تغییر اقلیم کشور، منطقه و جهان، مخاطرات طبیعی (همچون سیل، زلزله، فرونشست و...) و ژئودینامیکی کشور و راهکارهای مواجهه با آن، تولید و تلفیق لایه­های اطلاعاتی جهت مکان­یابی و آمایش سرزمین در زیرساخت‌­های مورد نظر سازمان پدافند غیرعامل، همکاری در مباحث زمین­­شناسی پزشکی و زمین‌شناسی کشاورزی، اکتشاف منابع جدید آبی اعم از آب­های کارستی و آب­های ژرف، اکتشافات و فرآوری عناصر خاص از قبیل لیتیم، آلومینیوم، عناصر نادر خاکی و ...، تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره­­های کاربردی مورد نیاز، برگزاری سمینارها و همایش­‌ها، دوره‌های تخصصی و کارگاه­‌های آموزشی و دوره­‌های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققان به تفاهم رسیدند.
از اطلاعات زمین شناسی کشور باید صیانت شود
سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در این نشست با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل و زمین­شناسی در حوزه های بسیاری با هم همکاری و همپوشانی پیدا می کند، گفت: در اجرای تمامی طرح ها و پروژه های ملی نیاز است تا از منظر زمین شناسی بستر و محیط اجرای پروژه مورد تحلیل و ارزیابی قرار گیرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه یکی از حوزه های مهم فعالیت پدافند غیرعامل پدافند زیستی است، افزود: انسان، دام، نباتات، آب آشامیدنی، غذا و صنایع آن و حوزه محیط زیست 6 حوزه ای است که در پدافند زیستی مورد رصد واقع می شود.
وی با اشاره به تشکیل برخی زیررشته های تخصصی در حوزه زمین مانند زمین شناسی پزشکی گفت: با توجه به تاثیری که زمین می تواند در تامین سلامت جامعه داشته باشد باید همکاری ها جهت تعیین نقشه های جامع کانسارهای فلزات مهم و تهیه پیوست های پدافند زیستی برای کمربندی بیماری­ها ارتقا یابد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به موضوع ضرورت صیانت از اطلاعات و داده های به دست آمده از بررسی های زمین شناسی نیز اشاره کرد و گفت: این داده ها و اطلاعات برای کشور ذی­ قیمت و حیاتی هستند و باید مراقبت کرد تا بخش های دارای طبقه بندی این اطلاعات در اختیار کشورهایی که با ما دشمنی دارند قرار نگیرد.
پدافند غیرعامل به موضوع حاد تغییر اقلیم ورود کند
علیرضا شهیدی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور نیز در این نشست با تقدیر از عملکرد و دستاوردهای سازمان پدافند غیرعامل کشور در حوزه مقابله با تهدیدات انسان ساخت، به مساله تغییر اقلیم و پیامدهای آن بر تمامی حوزه های جامعه اشاره کرد و گفت: این انتظار وجود دارد که سازمان پدافند غیرعامل کشور در این عرصه نیز وارد شود چراکه امروز تغییر اقلیم یک تهدید جدی برای کشور به حساب می آید.
وی با بیان اینکه وظیفه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور تولید ثروت برای کشور با اکتشاف مواد معدنی و صیانت از ثروت با شناخت مخاطرات است، گفت: ارتقای همکاری های بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان زمین شناسی می تواند در کنترل تهدیدات و مخاطرات در کشور تاثیر به سزایی داشته باشد.
شهیدی با تاکید بر اینکه سازمان زمینشناسی ایران در سطح منطقه و جهان از سازمان های پیشرو به حساب می آید، خاطرنشان کرد: امروز این سازمان در رفع بسیاری از مخاطرات مهم کشور همچون فرونشست ها، زلزله، گردو غبار و ... فعال است و آمادگی همکاری با سازمان پدافند غیرعامل کشور را داراست.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/202017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علت و درمان تیک عصبی در کودکان

حرف زدن کودکان در خواب + راههای درمان

آیا فعالیت‌های فرزندتان در مدرسه نا امید کننده است؟

مهر و محبت خود به فرزندان‌تان نشان دهید !

درمان جویدن ناخن در کودکان

نشانه های کودکان مبتلا به اوتیسم را بشناسیم!

تفسیر نقاشی های کودکان

یرای تقویت اعتماد به نفس کودک چه کنیم؟

عوارض ناشى از مکیدن انگشت در کودکان

در تعطیلات نوروز چگونه کودک مان را سرگرم کنیم؟

از ترس های کودکان چه می دانید؟

اجازه دهید کودکانتان، کودکی کنند

پرخاشگری در کودکان نوپا

هر کودکی نیازمند شنیدن این 8 کلمه است

نشانه‌های استرس در کودکان

برای پاسخ به سوالات کودکان در مورد خدا،چه جوابی دارید؟

آیا کودک شما لجباز است؟

با این بازی ها کمرویی کودکان را درمان کنید!

کودکان را هر چند وقت یکبار برای معاینه پیش پزشک ببرید!

قصه گفتن در خانه شما هم مثل خیلی از خانه‌ها فراموش شده؟

افزایش مسئولیت پذیری کودکان با مشارکت در کارهای خانه

کودکان 3 تا 7 ساله چقدر باید بخوابند؟

استرس امتحان در دانش آموزان

این معلم‌ها را برای کودکانتان انتخاب نکنید!

فواید دوستی در کودکان

برای نوزادتان مادر خلاقی باشید!

با کودکان طلاق چگونه رفتار کنیم؟

چرا کودکان بازی دالی موشه را دوست دارند؟

درمان اختلال «کم توجهی – بیش فعالی» بدون دارو

گریه روشی برای رسیدن به خواسته‌های کودک

از چندسالگی بچه‌ها را به اردوهای تابستانی بفرستیم؟

بچه ها از چه سنی می توانند گوشی هوشمند بگیرند و چقدر از آن استفاده کنند؟

چگونه با شب‌ ادراری کودکان برخورد کنیم؟

کودکمان را برای نگهداری نزد بستگان بگذاریم یا مهد کودک؟

چگونه یک کلاس تابستانه مناسب برای کودکمان انتخاب کنیم؟

چطور از کودکم در برابر پدوفیل‌ها (بچه بازی) محافظت کنم؟

دوست‌دارید در خانه به فرزندتان بیشتر خوش بگذرد؟

با خیالپردازی کودکان چه برخوردی داشته باشیم؟

چگونه فرزندم را از قرص های روانگردان دور نگه دارم؟

شعر خواندن برای بچه‌ها چه فایده ای دارد؟

8 روش ساده برای افزایش اعتماد به نفس در کودکان

چرا باید در مقابل کودک، خشم خود را کنترل کنیم؟

چیزهای که ممکن است فرزندان به دلیل ترس و اضطراب نتواند به شما بگوید

چگونه کودکم سال تحصیلی جدید را هدفمند آغاز کند؟

با نقاشی و کاردستی های فرزندمان چه کنیم؟

تفاوت بین اوتیسم و اضطراب اجتماعی

در هنگام بیماری مادر چگونه کودک را سرگرم کنیم؟

راه های برخورد موثر با کودکان در مقابل استفاده از بازی های کامپیوتری

علل افسردگی در کودکان

کودکان را برای بازی به فضای باز ببرید