آریا بانو

آخرين مطالب

چه تعداد از زنان دفاع مقدس را در آثارمان معرفی کرده‌ایم اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ویسنده کتاب «برای زین اب» گفت: اکنون پس از گذشت سال‌ها ما چند نفر از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس را به مردم معرفی کرده‌ایم، چه میزان از زنان جانبازان را که قهرمانان واقعی زندگی بسیاری از رزمندگان هستند را به زنان و دختران امروز نشان داده‌ایم.

به گزارش بانو نیوز ، سمیه اسلامی نویسنده کتاب «برای زین اب» دیرامون نقش رزمندگان و جانبازان به عنوان راویان حقیقی حوادث و رخ‌داد‌های جنگ تحمیلی ایران گفت: جانبازان و رزمندگانی که در سال‌های دفاع مقدس حضور جدی در جبهه‌ها داشتند به عنوان هویت تاریخ کشور ایران محسوب می‌شوند، اما متأسفانه در این سال‌ها آن‌گونه که باید و شاید از این هویت‌ها استفاده نشده است.
وی در همین راستا ادامه داد تعداد بسیار زیادی از این جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیدند و ما از آنان غافل ماندیم، کسانی که خاطرات مهم روز‌های دفاع مقدس را همراه خود بردند.
اسلامی به کمک‌های فراوانی که برای تولید کتاب‌های ارزشی انجام شده اشاره و تأکید کرد: طی چند سال اخیر اتفاقات خوبی در حوزه کتاب‌های مقدس رخ‌داده است، ولی همه این اتفاقات خوب با حمایت‌های دولتی نبوده بلکه اسپانسر‌های خصوصی بیشترین کمک را برای تولید کتاب‌های ارزشی انجام دادند.

وی فعالیت‌های خوب برخی ناشران را ارزشمند دانست و ابراز کرد: در این میان برخی ناشران نیز با کمک گرفتن از توزیع مناسب و همچنین معرفی کتاب‌ها و شبکه توزیع کتاب آن هم به صورتی قوی تلاش کردند تا کتاب‌های دفاع مقدس را به جامعه معرفی کنند که این کاری بسیار ارزشمند است با این همه من معتقد هستم که ما همچنان نتوانستیم دین واقعی خود را نسبت به شهدا و جانبازان ادا کنیم.
این نویسنده از شرایط نامساعد نشر در استان‌ها گلایه و بیان کرد: شرایط سخت نشر کتاب در شهرستان‌ها معضل بزرگ پیش روی نویسندگان کتاب‌های ارزشی و دفاع مقدس است، زیرا نویسندگان توانمندی در استان‌ها وجود دارند و کتاب‌های پژوهشی و ماندگار زیادی تولید می‌شود اما به خاطر شرایط نا مساعد نشر به چاپ نمی‌رسد.
اسلامی در همین راستا ادامه داد: انتشار کتاب در مورد زندگی جانبازان، وقایع و حوادث دفاع مقدس در شهرستان‌ها در شرایط بسیار سختی انجام می‌شود، زیرا حمایت‌ها و امکانات لازم برای تهیه این کتاب‌ها وجود ندارد، بیشترین امکانات در اختیار پایتخت‌نشینان قرار گرفته و تنها به کمک و مدد برخی ناشران توانمند می‌توان کتاب‌های خوب دفاع مقدس استان ها را در جامعه معرفی کرد.
وی در خصوص حمایت مسئولان فرهنگی از کتاب‌های ارزشی ابراز کرد: کوتاهی‌های فراوانی در بخش تولید کتاب‌های ارزشی و دفاع مقدس انجام‌شده که بخشی از این کوتاهی‌ها بر عهده مسئولان فرهنگی و بخش دیگر آن نیز بر عهده رسانه‌ها و نویسندگان است. با این همه نویسندگان تلاش کرده‌اند تا با استفاده از اسپانسر‌های شخصی کتاب‌های دفاع مقدس را در بهترین شرایط و با پژوهش و تحقیقات تهیه و به جامعه عرضه کنند.
اسلامی در خصوص الگوگیری جوانان از زندگی شهدا، جانبازان و رزمندگان دفاع مقدس بیان کرد: من معتقدم کتاب‌های دفاع مقدس الگو‌های بسیار خوبی را در اختیار جوانان امروز قرار داده‌اند، کار‌های جهادی که در قالب اردو‌های جهادی از سوی دانشجویان شکل می‌گیرد نتیجه همین الگوگیری از شهدا، جانبازان و هشت سال دفاع مقدس است، این اردو‌ها در زمان گذشته و هم‌زمان با هشت سال دفاع مقدس انجام می‌شد.
وی در خصوص نحوه کار نویسندگان بیان کرد: نویسندگان بسیجی وارد عرصه نویسندگی و ثبت خاطرات و وقایع هشت سال دفاع مقدس شدند، آن‌ها تلاش فراوان و بی پایانی برای ثبت حقایق و وقایع هشت سال دفاع مقدس انجام دادند و تلاش کردند تا دین خود را به این مهم، شهدا، جانبازان و رزمندگان انجام ادا کنند.
اسلامی در خصوص هشت سال دفاع مقدس، روز‌ها و اتفاقات و وقایع آن زمان خاطرنشان کرد: رزمندگان در آن دوران طلایی از جان و زندگی خود برای دفاع از میهن گذشتند، اما اکنون پس از گذشت سال‌ها ما چند نفر از آنان را به مردم معرفی کرده‌ایم، چه میزان از زنان جانبازان را که قهرمانان واقعی زندگی بسیاری از رزمندگان هستند را به زنان و دختران امروز نشان داده‌ایم، به طور کلی باید تأکید کرد که جانبازان، شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس قهرمانانی هستند که امروز از نظر‌ها پنهان مانده‌اند.
انتهای متن/*

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/202770/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوازش کردن یکی از راههای تقویت هوش کودک

توصیه هایی در مورد بازی های کودکان

مزایای بوسیدن کودک

فرزندی که شاد نیست

اگر کودک تان بچه های دیگر را می زند، بخوانید

چگونه ترس از تاریکی را در کودک درمان کنیم؟

علائم افسردگی و رفتار صحیح با افسردگی کودکان

چرا بعضی از کودکان کم حرف می زنند؟

بیماری اوتیسم چیست و چه علائمی دارد؟

نقش همسرتان را در فرزندپروری کمرنگ نکنید

عزت نفس کودک تان را تقویت کنید

استفاده از اینترنت روی نمرات بچه ها تاثیر می گذارد

با کودک خجالتی چطور رفتار کنیم؟

حواس پرتی در کودکان + راههای درمان

با کودکان گوشه‌ گیر چگونه رفتار کنیم؟

برای کنترل بیش فعالی کودکان چه کنیبم؟

چرا بعضی از فرزندان علاقه ای به سفر رفتن با والدینشان ندارند؟

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟! (قسمت اول)

تا حالا عبارت «کارتون‌درمانی» به گوش‌تان خورده؟ (قسمت دوم)

فواید داستان خواندن برای کودکان

بازی‌هایی که به اجتماعی‌شدن کودکان کمک میکند

راهکار هایی برای کم کردن وابستگی کودک

بگذارید بچه ها یه کم استرس هم داشته باشند!

وقتی کودک کابوس می‌بیند چگونه برخورد کنیم؟

بازی هایی برای درمان کمرویی کودکان

راهکارهایی برای جلوگیری از تماشای بیش از حد تلویزیون

از بلوغ زودرس کودک خود جلوگیری کنید

جملاتی برای آرام کردن کودک پرخاشگر

راه های تشخیص منطقی یا غیر منطقی بودن درخواست های کودکان

تأثیر بازی کردن بر شخصیت کودکان

چگونه استعدادهای کودکان را کشف کنیم؟

بازی هایی برای افزایش توجه و تمرکز کودکان

با کودکی که اشتباهش را نمی پذیرد چه کنیم؟

توصیه‌هایی برای قبل از پدر شدن

چهار بازی مهارتی برای کودکان

وابستگی کودک را چگونه درمان کنیم؟

دلبستگی کودکان زیر دو سال را جدی بگیرید!

اگر کودکتان مدام می گوید حوصله ام سر رفت!

تفاوت کابوس و هراس شبانه در کودکان

نیازهای روانشناختی کودکان زیر 7 سال چیست؟

چگونه فرزندمان را به خوب حرف زدن تشویق کنیم؟

تک فرزندی با روان فرزند شما چه کار می کند؟

راهکاری برای درمان کودک خجالتی شما

چرا کودک من زیاد سوال می پرسد؟

دلایل دیر حرف زدن کودک چیست؟

اوتیسم سراغ چه کسانی می‌رود؟

با رعایت این موارد کودک شما در مدرسه موفق تر خواهد بود!

4 اسباب‌بازی مفید برای رشد ذهنی و جسمی کودک

تفاوت های خلقی در کودکان

کشف مهارت و استعدادهای کودکان