آریا بانو

آخرين مطالب

عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - عصرانه/ ترامیسوی ایتالیایی را از دست ندهید
٢٢٣
٠
غذالند / تیرامیسو یکی از دسرهای خوشمزه و معروف ایتالیایی می باشد. از این دسر می توانید برای پذیرایی مهمانان استفاده کنید. حتی کودکان نیز یکی از طرفدارهای اصلی این دسر می باشند. تیرامیسو را می توانید با کمترین مواد اولیه و در خانه تهیه کنید. این دسر یک دسر مدرن و کلاسیک می باشد که در دهه 50 در ایتالیا اختراع شد و همه را شگفت زده کرد.
درست کردن تیرامیسو خیلی راحت است و شما می توانید با رعایت نکات لازم به راحتی آن را طبخ کنید ولی باید برای آن صبر کنید و حوصله به خرج دهید. تمام زحمت و تلاشی که برای تهیه این دسر می کشید ارزش دارد زیرا یک دسر خوشمزه و با طعمی عالی تهیه می شود. تیرامیسو دارای شکر است و به افرادی که دارای بیماری دیابت هستند پیشنهاد نمی شود. اگر به جای شکر از عسل استفاده کنید دسر سالم و مقوی خواهید داشت.
شکلات مورد استفاده در دسر باید درصد کاکائو بالایی داشته باشد و شکلات تیره باشد. یک تکه از دسر تیرامیسو دارای 409 کالری است. به جز وجود کالری دارای پروتئین، چربی و کربوهیدرات نیز می باشد، در نتیجه تیرامیسو یک دسر مقوی می باشد. از تیرامیسو می توان به عنوان دسر و یا میان وعده استفاده کرد. این دسر برای کودکان بسیار مقوی می باشد همچنین به دلیل وجود شکلات در این دسر در بین کودکان دارای جایگاه ویژه ای می باشد. مواد اولیه اصلی تیرامیسو شکلات تلخ، بیسکویت، تخم مرغ و پنیر ماسکارپونه است .
شما می توانید به جای این پنیر از انواع پنیر های دیگر خامه ای استفاده کنید، ولی باید مطمئن باشید که تازه و دارای بافت خامه ای باشند. بعد از درست کردن این دسر شاید طعم آن مشابه بازاری آن نباشد دلیل آن هم این است که آنها از خامه های فرم گرفته و مواد افزودنی شیمیایی استفاده می کنند ولی تیرامیسویی که در خانه تهیه می کنید سالم تر و مقوی تر است همچنین ارزش غذایی بالاتری دارد.
مواد لازم
بیسکویت پتی بور : نصف بسته
خامه صبحانه پگاه : نصف بسته صورتی ( 50 گرم )
پنیر خامه ای : 1 بسته ( 50 گرم )
زرده تخم مرغ : 1 عدد
وانیل : نصف قاشق چای خوری
شکر : 1/2 پیمانه
قهوه : 1 قاشق چای خوری
آب : یک لیوان
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا زرده تخم مرغ را همراه با وانیل به مدت 4 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا رنگش تغیر کند و حالت کشدار پیدا کند.
مرحله 2
سپس شکر را اضافه می کنیم ( همه شکر را اضافه نکنید. 2 قاشق غذا خوری را نگه دارید ) و به مدت 5 تا 6 دقیقه هم می زنیم.
مرحله 3
ظرف شکر و تخم مرغ را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه با بخار آب کتری حرارت ببیند و کمی غلیظ شود و به رنگ کرم تبدیل شود.
مرحله 4
کمی هم از ته آن را هم می زنیم تا ته نگیرد و به رنگ زرد پررنگ درنیاید.
مرحله 5
خامه صبحانه را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر باقی مانده داخل ظرفی با همزن خوب هم می زنیم .
مرحله 6
همزدن را ادامه می دهیم تا زمانی که وقتی ظرف را برگرداندیم خامه تکان نخورد.
مرحله 7
مخلوط زرده تخم مرغ را به خامه اضافه می کنیم و حدود 2 دقیقه هم میزنیم.
مرحله 8
پنیر را همراه با یک قاشق غذا خوری شکر در ظرفی جداگانه به مدت 4 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. ( زیاد هم نزنید چون ممکن است پنیر آب شود و دسر را خراب کند).
مرحله 9
سپس به مخلوط خامه و تخم مرغ ( مرحله 3 ) اضافه می کنیم و حدود 3 دقیقه با درجه کم هم می زنیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهد و همه مواد کامل مخلوط و صاف و یکدست شوند.
مرحله 10
برای آماده کردن بیسکویت داخل دسر باید اول قهوه را آماده کنیم.
مرحله 11
یک قاشق چای خوری سر پر قهوه را همراه با یک لیوان آب داخل قهوه ساز روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا بجوشد و رویش کف کند.
مرحله 12
سپس بگذارید تا کمی سرد شود.
مرحله 13
مخلوط آماده ترامیسو را در ظرف دلخواه برای سرو بریزید.
مرحله 14
بیسکویت ها را یکی یکی داخل قهوه فرو کنید تا کمی نرم شود، سپس روی مواد را با یک لایه از بیسکویت بپوشانید.
مرحله 15
کمی دیگر از مواد را روی بیسکویت ها بریزید و دوباره همین کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود.
مرحله 16
تیرامیسو را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مرحله 17
پس از این مدت می توانید نوش جان کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/203125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پس از پیشرفت‌، با همکاران حسودمان چه کنیم؟

اُتیسم بیماری نیست!

با این ماده معدنی افسردگی را از پا در آورید

چطور در کار گروهی موفق باشیم؟

چگونه زنی جذاب و زیبا باشیم؟

زنان دو برابر مردان دچار آلزایمر می شوند، چرا؟

اشتباهات رایج در یک رابطه عاطفی

افراد موفق قادرند بیشتر به چیزهایی که دارند توجه کنند تا چیزهایی که ندارند

همه چیز درباره اضطراب و بدبینی

تاثیر شادی بر روی ژن ها

مدیریت زمان در محل کار با چند توصیه کاربردی

تفکر نقادانه؛ مهارتی که خیلی ها ندارند

در این ساعت خلق و خوی آقایان تغییر می‌کند!

نشانه های «اعتماد به نفس پایین» و راه حل آن

معجزه ابراز احساسات!

بی سوادی عاطفی چیست؟ نشانه های آن را بشناسید

دوست بد شما این نشانه ها را دارد!!

روش‌های تقویت حافظه

پارانویا و افسردگی، عوارض خاموش کم خوابی

گوشه‌گیری نوجوانان را جدی بگیرید

اگر از دنده‌ی چپ بلند شدید، چه بکنید؟

صدماتی که وسواس داشتن به روح و روان خانم‌ها می‌زند

اغلب اختلالات روان قبل از 14 سالگی آغاز می شوند

افسردگی نتیجه فرار از زندگی رنگی

چرا نمی‌توانم از تو بگذرم؟

افسردگی فصلی چگونه روی ما تاثیر می گذارد؟

این علائم نشان می دهند، در یک خانواده‌ی سمی بزرگ شده‌اید

بهترین روش‌های رفع استرس و اضطراب

غلبه بر افسردگی، چگونه یک مدیر را قوی‌تر کرد؟

چگونه خشم خود را در خیابان کنترل کنیم؟

دروغ گویی موجب بیماری های جسمی هم می شود

نشخوار ذهنی تلفنی مطلقا ممنوع

چرا ایرانیان از رنگ های شاد استفاده نمی کنند؟

چگونه عادت‌های بد را ترک کنیم؟

چگونه رفتارمان پُر از اعتماد به نفس باشد؟

دلیل همیشه دیرکردن افراد چیست؟

اگر افسردگی و اضطراب دارید این خوراکی‌ها را نخورید

بیماری های روانی که قدرت فوق العاده ای به مغز شما می بخشند

اضطراب و دلهره پاییزی واقعی و قابل درمان است!!

با 10 راهکار عالی برای مقابله با احساسات منفی آشنا شوید

این موارد را هرگز در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید!!

رفتارهایی که از پدر و مادر به ارث می بریم

چرا بعد از یک روز پراسترس نمی توانیم شب راحت بخوابیم؟

درمان افسردگی با قارچ‌های جادویی

آیا زنان خودخواه‌تر از مردان هستند؟

سنگ صبور بودن هم اندازه دارد!

ویژگی هایی که باعث می شوند افراد مجذوبمان شوند

اختلال خود زشت پنداری! مهربان‌تر به آینه زل بزن

مراقب درون‌گراها باشید

راه های نجات از وابستگی ناسالم را بشناسیم