میز اردور/ ترشی بامیه خانگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - میز اردور/ ترشی بامیه خانگی
٧٣
٠
خراسان / مواد لازم
بامیه کوچک - نیم کیلوگرم
سرکه ، آب و نمک - به مقدار مساوی
گشنیز ، شوید ، سیر و فلفل – به مقدار لازم
طرز تهیه
بامیه ها را بشویید و کاملا آب آن ها را خشک کنید. انتهای آن ها را با چاقو بزنید. فقط مواظب باشید زیاد نباشد، چون آب ترشی لزج می شود.
اگر دوست داشتید می توانید بامیه ها را کمی تفت دهید. بعد از سرد شدن آن ها را داخل شیشه بریزید و سپس سرکه، آب و نمک را که در حال جوشیدن است به بامیه ها بیفزایید.
نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که ظرف باید کاملا پر شود. طوری که وقتی درآن را می بندید به سبزیجات روی بامیه ها بخورد.
-
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸:۳۳
-
۶۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/203378/