آریا بانو

آخرين مطالب

چشم‌پوشی از 15 میلیون دستمزد به خاطر مشاوره‌ای سپید اجتماعي

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - یکی از نتایج مثبت تجویزهای منصفانه رابطه مهربانانه و اعتماد بیمار و پزشک است که چنین مقوله‌ای در حوزه سلامت کشور بسیار کمرنگ است زیرا به دلیل اجرا نشدن کامل طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده، بیماران مجبور هستند به پزشک و جراحان متعددی مراجعه کنند که ...

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم ، بارها از زبان مردم و بیماران گلایه‌های شنیده ایم که فلان جراح به خاطر جیب خود چنین تجویزی برای جراحی کرد! و چنین نمونه‌هایی نیز در ذهن مردم بسیار طولانی ماندگار می‌ماند و در هر گپ‌وگفتی با تم بیماری؛ این گلایه‌ها نیز مطرح می‌شود.
با این وجود جراحان حاذقی نیز فعالیت می‌کنند که خط آخر و امید نهایی برخی بیماران هستند و به نوعی تجویز آنها راه حل پایانی بوده و بیمار چاره ای جز عمل به آن ندارد؛ حال می‌خواهد پول داشته باشد یا خیر؛ زیرا برخی از این جراحان باتجربه نیز به دلیل ضعف بیمه‌ها و عدم حمایت از بیماران، روند درمان و جراحی بیمار را بالااجبار در بیمارستانهای خصوصی کلید می‌زنند.
در این وانفسا؛ مراجعه بیماران به خبرنگاران سلامت نیز برای راهنمایی از برای معرفی جراح و پزشک حاذق کم نیست. در این زمینه مدت‌ها بود بیماری که از ناحیه زانو و پای خود بسیار رنج می‌کشید با راهنمایی به‌نزد یکی از جراحان حاذق جراحی ارتوپدی رفته و پس از معاینه صحبت از جراحی او می‌شود و قرار بر این بود که پس از چند ماه این جراحی صورت پذیرد، ولی قبل از آن، تجویر دارویی برای بیمار صورت می‌پذیرد تا نتیجه درمان قبل از جراحی مشخص شود.
این بیمار نیز پس از مدت‌ها دوباره سراغت می‌آید و ماجرای درمان و جراحی که کنسل شد، را تعریف می‌کند: «آقای دکتر بهم گفت که با توجه به درمان دارویی و نتیجه ای که گرفتی بهتر است که جراحی نکنی، شاید هم کمی درد پا داشته باشی ولی از جراحی بهتر است، چون جراحی شاید این درد کنونی ات را برطرف کند ولی محدودیت‌های حرکتی ات بیشتر می‌شود».
جوان بیمار که هنوز در تجویز این جراح مبهوت است، ادامه می‌دهد: «اتفاقاً دکتر به محض اینکه می‌خواستم از نزد او بروم برای اینکه خیالم را راحت کند بهم گفت چنین دردی را من هم که جراح ارتوپد هستم بیش از 35 سال است که دارم و با دارو کنترل می‌کنم و از بابت اندک دردی که احساس می‌کنی نگران نباش و اتفاقاً اگر جراحی ات می‌کردم 15 میلیون تومان به جیب من می‌رفت (جراحی در بیمارستان خصوصی)»
حال یکی از نتایج مثبت چنین تجویزهای منصفانه رابطه مهربانانه و اعتماد بیمار و پزشک است، درحالیکه چنین مقوله ای در حوزه سلامت کنونی کشور بسیار کمرنگ است، زیرا به دلیل اجرا نشدن کامل طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده، بیماران مجبور هستند به پزشکان و جراحان متعدد و با هیچ پیش آشنایی مراجعه کنند، درحالیکه پزشک خانواده به دلیل سابقه آشنایی با فرد و خانواده آن، بهترین تجویز را از نظر شناختی که با بیمار دارد، ارائه خواهد کرد که مسلماً این ساختار در تقویت وجدان عملکردی پزشک و همچنین اقتصاد سلامت بیمار تاثیر چشمگیری خواهد داشت.
حال این در شرایطی بود که این بیمار جوان، قبل از اینکه نوزادش بدنیا بیاید با این جراح که همیشه نیز با بیماران دوست می‌شود و حتی چند ماه در سال با پوشش لباس بومی در روستاها خدمت درمانی رایگان می‌کند، مشورت کرده بود، که آیا قبل از تولد فرزندش جراحی پا را انجام دهد و یا چند ماه بعد از تولد فرزندش؛ که همین موضوع در روند ارتباط صمیمی و اعتماد بین بیمار و جراح تاثیر گذاشته بود که در نهایت این جراح نیز پس از چند ماه معاینه و درمان؛ از انجام جراحی بسیار گرانقیمتی که در بیمارستان خصوصی بالغ بر 30 میلیون تومان هزینه دربرداشت خودداری کرده و حتی از دستمزد گران خود نیز چشم پوشی می‌کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/26809/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمال گرایی تهدیدی برای سلامتی روانی

این رنگ ها تاثیر منفی روی احساسات تان می گذارند!!

خوره‌ای که مغزتان را می‌خورد

استرس های روانی باعث فشار خون و کهیر می شود

سلامت روانی نوجوانان دوجنسیتی در معرض خطر بیشتر

عکس پروفایل شما چه حقایقی را در مورد شخصیت تان بر ملا می کند؟

انواع روان درمانی و مشاوره + مزیت های مراجعه به روانشناس

ترس‌هایی که مانع پیشرفت می‌شوند

استرس، مغز را کوچک می‌کند

نشانه‌های هشدار دهنده تاثیر منفی تنهایی بر سلامت

شب بیداری علت شکست های عاطفی

10 جمله ممنوعه در محل کار!!

علائم فشار روانی بر مراقبت‌کننده از بیمار مبتلا به آلزایمر

فکر کردن باعث شارژ شدن مغز می شود

این جملات را هرگز در پیامک تان نگویید!!

دروغگویی یا چاپلوسی

درمان بی خوابی شبانه تنها در 60 ثانیه

مادران افسرده، فرزندان افسرده تربیت می‌کنند

کمال گرایی چیست و چگونه می توان به کمال گرایی غلبه کنیم؟

افسردگی پاییزی بیشتر سراغ چه کسانی می‌آید؟

انعطاف پذیری عصبی و کارایی آن در زندگی

اختلالات سایکو سوماتیک یا روان تنی چیست ؟

افراد جامعه باید نحوه دسترسی به درمان های حوزه سلامت روان را بدانند

چگونه کتابخوان شویم؟

باورهای غلط درباره افسردگی

راز جذابیت انسان های دوست داشتنی چیست؟

5 نشانه که می‌گوید ذهنتان خسته است

گام برداشتن به عقب باعث افزایش حافظه می‌شود

نتایج نظرسنجی زنان شادتر هستند یا مردان ؟

استرس دست دوم چیست؟

چرا بیماری های روحی و روانی در بین دانشجویان افزایش یافته؟

انواع اختلال یادگیری و علائم آن

درمان وسواس فکری با روش درمانی مواجهه

بلای خانمان‌سوزی به نام نگرانی و استرس

خوابیدن طولانی مدت چطور باعث کابوس شبانه می شود؟

آشناپنداری یا دژاوو چیست؟

به کدام‌ یک مبتلا هستید: افسردگی یا افسرده‌حالی؟

نشانه‌های اولیه آلزایمر

عواملی که موجب ضعف حافظه می‌شوند

چگونه در اولین دیدار خوب به نظر بیاییم؟

مادر وسواسی ام قبول نمی کند که به شدت وسواس دارد!

برای تمرکزحواس چه بخوریم؟

چرا استرس «عصرگاهی» خطرناک‌تر است؟

مزایای خانواده های پرجمعیت

چرا دیگران شما را جدی نمی‌گیرند؟

راهکارهایی برای مبارزه با افسردگی در زمستان

ارتباط جنسیت فرزند با افسردگی پس از زایمان

استرس با جسم و روح ما چه می‌کند؟

چگونه در 10 دقیقه مشتری مناسب را شناسایی کنیم؟

خواهر و برادر‌ها چگونه شخصیتمان را می‌سازند؟