طرز تهیه کوکی شکلات سفید و فندق
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
شکلات سفید و فندق،طرز تهیه کوکی" src="/Uploads/News/20180102031629050.jpg" alt="نحوه پخت انواع کوکی, مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق" />
نحوه پخت کوکی شکلات سفید و فندق، سرشار از ویتامین
این کوکی خوشمزه که با شکلات سفید و تکه های فندق تهیه میشود، دسری بسیار خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات سفید و فندق :
جوی دوسر | 250 گرم |
آرد | 200 گرم |
جوش شیرین | یک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
کره | 250 گرم |
شکر | یک دوم پیمانه |
شکر قهوه ای | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
شیر | یک و یک دوم قاشق سوپخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
چیپس شکلات سفید | یک و یک دوم پیمانه |
فندق خرد شده | 2 پیمانه |
طرز تهیه کوکی
شکلات سفید و فندق :
جوی دوسر، آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. کره و شکرها را در ظرفی جداگانه با همزن به خوبی بزنید. تخم مرغ،
شیر و وانیل را اضافه کرده و با هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید. چیپس
شکلات سفید و فندق خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید تا طلایی رنگ شوند. سپس سرو کنید.
نکته:
این نوع جوی دو سر ویژه قنادی است.
منبع : ماهنامه
کیک و
شیرینی - bartarinha.ir
-
سه شنبه ۱۲ دي ۱۳۹۶ - ۳:۱۶:۲۹ AM
-
۳۷۰ بازديد
-
بیتوته - آشپزی
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/28184/