طرز تهیه آش امام قزوین
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
آش امام" src="/Uploads/News/20180201020232011.jpg" alt="پخت آش امام,آش امام قزوین" />
طرز تهیه آش امام قزوین
مواد لازم برای آش امام :
گوشت گردن و یا سردست گوسفندی | 1 کیلوگرم |
آب قلم 2 پیمانه | یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه |
لوبیا قرمز | 1 پیمانه |
لوبیا چشم بلبلی | 1 پیمانه |
عدس | 1 پیمانه |
ماش | 1 پیمانه |
برنج | 2 پیمانه |
پیاز سرخ شده | 2 پیمانه |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
نکته برای تهیه
آش امام قزوین :
پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.
این
آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان می توانید فلفل اضافه کنید.
حبوبات را باید از شب قبل و در جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آن را عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن بیشتر می شود.
طرز تهیه
آش امام قزوین :
ابتدا گوشت را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می کنیم و یا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.
بعد در قابلمه ای جداگانه 3 لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای
چشم بلبلی و ماش را اضافه می کنیم.
عدس و
برنج را هم اضافه می کنیم. بعد زردچوبه را با مقداری
روغن تفت می دهیم و اضافه می کنیم. وقتی زردچوبه را با
روغن تفت بدهیم و داخل
آش بریزیم خیلی بهتر است چون
آش خوش رنگ تر می شود. 1 پیمانه از
پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک
ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.
بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی
آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ
آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این
آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.
یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به
آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با
پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم.
منبع : bia2matbakh.loxblog.com
-
پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲:۰۲:۳۲ AM
-
۷۷۶ بازديد
-
بیتوته - آشپزی
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/32565/