آخرين مطالب

طرز تهیه رول گوشت و انبه خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
نحوه پخت رول گوشت و انبه,طرز پخت رول گوشت و انبه
طرز تهیه رول گوشت و انبه، غذایی کاملا رژیمی
رول گوشت و انبه یک غذای کاملا رژیمی است و این غذا برای رژیم های غذایی لاغری توصیه می شود. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای بدن در آن موجود است.
مواد لازم برای تهیه رول گوشت و انبه :

فیله گوشت بدون چربی و خرد شده 250 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون برای چرب کردن مقداری
روغن زیتون برای چرب کردن
خمیر فیلو به میزان لازم
پیازچه خرد شده 2 ساقه
انبه نگینی شده 1 عدد
برگ نعناع پاک شده 20 گرم
برگ ریحان پاک شده 20 گرم
برگ گشنیز پاک شده 20 گرم

مواد لازم برای تهیه سس :
آب لیمو ترش 4 قاشق سوپخوری
سس ماهی 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز بدون تخم و خرد شده 1 عدد
سیر کوبیده شده 1 حبه

روش تهیه رول گوشت و انبه :
گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف 5 دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید.
ورقه های خمیر فیلو را به صورت مربع های 10 سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.
رول های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.
این رول ها را می توانید از 12 ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آن ها می شود.
این رول روغن چندانی ندارد و می تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و ... پر شود.
منبع : kalleh.com





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه لازانیا سبزیجات با آرام پز

طرز تهیه فرنی خرما مخصوص افطار

نکاتی برای تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خاگینه نان تست

کوفته مرغ با سس تند

طرز تهیه نوشیدنی کاراملی

نقشه انرژی فنگ شویی برای میز کار

دسر پارفیت میوه و سس بادام

دو روش پخت قارچ سوخاری

دستور تهیه موس توت فرنگی

خورش کنگر

خواص کدو سبز

طرز تهیه پنیر با نان تست

نکاتی برای استفاده از خامه قنادی

طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

ماسک موی خانگی مخصوص موهای خشک و آسیب‌دیده

غذای سریع؛ طرز تهیه املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

بهترین ماسک های طبیعی مناسب فصل بهار

طرز تهیه حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان

ظروف ممنوعه در آشپزخانه

کباب شیشلیک

روش تهیه گرین اسموتی نوشیدنی سالم و مقوی

ویژه ضیافت‌های ماه رمضان؛ طرز تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی

خمیر نان جادویی

طرز تهیه چلو گوشت + خواص چلو گوشت

طرز تهیه آیس میلک شکلاتی

فواید خواص گل تاج خروس (Cocks comb)

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید

خوراک لوبیا چیتی

آشنایی با تاریخچه و خواص بستنی

طرز تهیه دسر کرم طالبی

قدرت رنگ ها را در این گیف های دکوراسیون ببینید

خواص سیب سبز

روش های پخت آش بادمجان ملایر

دستور پخت املت فنجانی

آشنایی با خواص طالبی و گرمک

طرز تهیه دمنوش زرشک

طرز تهیه نوشیدنی با دانه چیا

سوپ شیر

حلیم گوشت

طرز تهیه دسر توت فرنگی

نحوه گرم کردن غذاهای مانده

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2

خواص انواع فلفل و کاربردهای آن

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

یک نوشیدنی گیاهی خوشمزه برای سرماخوردگی

اصول فنگ شویی برای اتاق کودک

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه دلمه هویج

طرز تهیه دلمه برگ مو + خواص دلمه برگ مو