بزرگنمايي:
بانو نیوز -
ژله آجیل" src="/Uploads/News/20180213005409392.jpg" alt="نحوه درست کردن ژله آجیل,مواد لازم برای ژله آجیل" />
درست کردن ژله آجیل
طرز تهیه ژله آجیل :
اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.
نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴:۰۹ AM
-
۳۱۶ بازديد
-
بیتوته - آشپزی
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/33463/