آخرين مطالب

آشنایی با ادویه های هندی و خواص آن ها خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
آشنایی با خواص ادویه های هندی,خواص داروئی ادویه های هندی
آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است
غذاهای هندی به خاطر تنوع در طعم و استفاده از ادویه های مختلف در آن‌ها در جهان محبوبیت خاصی دارند. در هندوستان ادویه‌ ها نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند مورد استفاده قرار می گیرند.
از آنجا که در آشپزی هندی از روغن و فلفل استفاده زیادی می‌شود، ممکن است غذاهای هندی برای معده سنگین بوده و هضم آن ها آسان نباشد. در این مطلب می خواهیم به معرفی برخی از بهترین ادویه‌ های هندی بپردازیم و از خوبی های شان برای سلامتی تعریف کنیم.
آنقوزه (Asafoetida)
این ادویه بسیار تند و تیز و قوی است. این ادویه در مقدار بسیار اندک هم می تواند طعم دهان شما را عوض کند. شاید برای بار اول عطر این ادویه کمی زننده باشد. آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است و مصرف اصلی آن برای کمک به هضم غذا است اما برای تسکین دادن نفخ شکم و سرماخوردگی نوزادان نیز استفاده می شود.
دارچین (Cinnamon)
دارچین دارای طعم خاصی است، چیزی بین شیرینی خفیف و تندی. دارچین به گوارش غذا و همین طور کاهش کلسترول و قند خون کمک می کند. همین طور برای التیام دادن به سرماخوردگی و حالت تهوع نیز مفید است.
هل (Cardamom)
هل که به آن Elaichi نیز می گویند دو نوع سبز و سیاه دارد. هل از بوی رفع بد دهان، سوء هاضمه و حالت تهوع کمک می کند، موجب افزایش اشتها می شود و هنگام افسردگی نشاط آور است. از هل می توان به عنوان عامل ادرارآور برای دفع بهتر ادرار و خلط آور برای بیرون آوردن خلط از ریه ها استفاده کرد.
میخک (Cloves)
ادویه میخک کاملا طعمی تند و خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی دارد. از دوران قدیم در هندوستان برای التیام بخشیدن به دندان‌ درد و در تهیه درمان‌های خانگی از این گیاه استفاده می شده است. امروزه در تهیه خمیر دندان‌های مختلفی از میخک به عنوان یکی از عناصر تشکیل دهنده استفاده می شود.
فلفل سیاه (Black Pepper)
علاوه بر افزودن طعم و تندی به غذا، فلفل سیاه به عمل گوارش یاری می‌دهد، محرک، اشتها آور و خلط آور است و در تسکین اعصاب بسیار موثر است. ترکیب فلفل سیاه و عسل می‌تواند یک درمان خانگی بسیار خوب باشد.
شنبلیله (Fenugreek)
شنبلیله در حالت خام بسیار تلخ است اما خواص درمانی بسیار زیادی دارد. این گیاه به تصفیه خون کمک می‌کند، می‌تواند به عنوان عامل ضد یبوست در پاکسازی معده استفاده شود، به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و در رفع بسیاری از مشکلات پوستی موثر است.
آشنایی با ادویه های هندی,خواص ادویه های هندی
زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و زخم ها و کبودی های جزئی را درمان می کند
زردچوبه (Turmeric)
زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و می تواند زخم ها و کبودی های جزئی را درمان کند. استفاده مقدار کمی زردچوبه در غذا به طور روزانه بروز آلزایمر را به تعویق می‌اندازد. قدرت زردچوبه در درمان بیماران سرطانی مورد مطالعه است.
زعفران (Saffron)
زعفران ادویه‌ای گران قیمت است اما در ابعاد وسیعی مصرف می‌شود و یک منبع خوب آنتی اکسیدان است. زعفران برای سلامت قلب نیز مفید است.
رازیانه (Fennel)
دانه‌های رازیانه حاوی پتاسیوم، فیبر و ویتامین C هستند. رازیانه خاصیت ضد اسپاسم دارد و در نوزادان و کودکان به از بین بردن کولیک کمک می‌کند.
این بار که به رستوران هندی می‌روید به ادویه‌های مختلفی که در تهیه غذا استفاده شده است دقت کنید و از چیزی که می‌خورید بیشتر لذت ببرید.
منبع : kalleh.com




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه لازانیا سبزیجات با آرام پز

طرز تهیه فرنی خرما مخصوص افطار

نکاتی برای تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خاگینه نان تست

کوفته مرغ با سس تند

طرز تهیه نوشیدنی کاراملی

نقشه انرژی فنگ شویی برای میز کار

دسر پارفیت میوه و سس بادام

دو روش پخت قارچ سوخاری

دستور تهیه موس توت فرنگی

خورش کنگر

خواص کدو سبز

طرز تهیه پنیر با نان تست

نکاتی برای استفاده از خامه قنادی

طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

ماسک موی خانگی مخصوص موهای خشک و آسیب‌دیده

غذای سریع؛ طرز تهیه املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

بهترین ماسک های طبیعی مناسب فصل بهار

طرز تهیه حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان

ظروف ممنوعه در آشپزخانه

کباب شیشلیک

روش تهیه گرین اسموتی نوشیدنی سالم و مقوی

ویژه ضیافت‌های ماه رمضان؛ طرز تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی

خمیر نان جادویی

طرز تهیه چلو گوشت + خواص چلو گوشت

طرز تهیه آیس میلک شکلاتی

فواید خواص گل تاج خروس (Cocks comb)

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید

خوراک لوبیا چیتی

آشنایی با تاریخچه و خواص بستنی

طرز تهیه دسر کرم طالبی

قدرت رنگ ها را در این گیف های دکوراسیون ببینید

خواص سیب سبز

روش های پخت آش بادمجان ملایر

دستور پخت املت فنجانی

آشنایی با خواص طالبی و گرمک

طرز تهیه دمنوش زرشک

طرز تهیه نوشیدنی با دانه چیا

سوپ شیر

حلیم گوشت

طرز تهیه دسر توت فرنگی

نحوه گرم کردن غذاهای مانده

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2

خواص انواع فلفل و کاربردهای آن

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

یک نوشیدنی گیاهی خوشمزه برای سرماخوردگی

اصول فنگ شویی برای اتاق کودک

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه دلمه هویج

طرز تهیه دلمه برگ مو + خواص دلمه برگ مو