آخرین اخبار

آشنایی با ادویه های هندی و خواص آن ها خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
آشنایی با خواص ادویه های هندی,خواص داروئی ادویه های هندی
آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است
غذاهای هندی به خاطر تنوع در طعم و استفاده از ادویه های مختلف در آن‌ها در جهان محبوبیت خاصی دارند. در هندوستان ادویه‌ ها نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند مورد استفاده قرار می گیرند.
از آنجا که در آشپزی هندی از روغن و فلفل استفاده زیادی می‌شود، ممکن است غذاهای هندی برای معده سنگین بوده و هضم آن ها آسان نباشد. در این مطلب می خواهیم به معرفی برخی از بهترین ادویه‌ های هندی بپردازیم و از خوبی های شان برای سلامتی تعریف کنیم.
آنقوزه (Asafoetida)
این ادویه بسیار تند و تیز و قوی است. این ادویه در مقدار بسیار اندک هم می تواند طعم دهان شما را عوض کند. شاید برای بار اول عطر این ادویه کمی زننده باشد. آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است و مصرف اصلی آن برای کمک به هضم غذا است اما برای تسکین دادن نفخ شکم و سرماخوردگی نوزادان نیز استفاده می شود.
دارچین (Cinnamon)
دارچین دارای طعم خاصی است، چیزی بین شیرینی خفیف و تندی. دارچین به گوارش غذا و همین طور کاهش کلسترول و قند خون کمک می کند. همین طور برای التیام دادن به سرماخوردگی و حالت تهوع نیز مفید است.
هل (Cardamom)
هل که به آن Elaichi نیز می گویند دو نوع سبز و سیاه دارد. هل از بوی رفع بد دهان، سوء هاضمه و حالت تهوع کمک می کند، موجب افزایش اشتها می شود و هنگام افسردگی نشاط آور است. از هل می توان به عنوان عامل ادرارآور برای دفع بهتر ادرار و خلط آور برای بیرون آوردن خلط از ریه ها استفاده کرد.
میخک (Cloves)
ادویه میخک کاملا طعمی تند و خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی دارد. از دوران قدیم در هندوستان برای التیام بخشیدن به دندان‌ درد و در تهیه درمان‌های خانگی از این گیاه استفاده می شده است. امروزه در تهیه خمیر دندان‌های مختلفی از میخک به عنوان یکی از عناصر تشکیل دهنده استفاده می شود.
فلفل سیاه (Black Pepper)
علاوه بر افزودن طعم و تندی به غذا، فلفل سیاه به عمل گوارش یاری می‌دهد، محرک، اشتها آور و خلط آور است و در تسکین اعصاب بسیار موثر است. ترکیب فلفل سیاه و عسل می‌تواند یک درمان خانگی بسیار خوب باشد.
شنبلیله (Fenugreek)
شنبلیله در حالت خام بسیار تلخ است اما خواص درمانی بسیار زیادی دارد. این گیاه به تصفیه خون کمک می‌کند، می‌تواند به عنوان عامل ضد یبوست در پاکسازی معده استفاده شود، به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و در رفع بسیاری از مشکلات پوستی موثر است.
آشنایی با ادویه های هندی,خواص ادویه های هندی
زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و زخم ها و کبودی های جزئی را درمان می کند
زردچوبه (Turmeric)
زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و می تواند زخم ها و کبودی های جزئی را درمان کند. استفاده مقدار کمی زردچوبه در غذا به طور روزانه بروز آلزایمر را به تعویق می‌اندازد. قدرت زردچوبه در درمان بیماران سرطانی مورد مطالعه است.
زعفران (Saffron)
زعفران ادویه‌ای گران قیمت است اما در ابعاد وسیعی مصرف می‌شود و یک منبع خوب آنتی اکسیدان است. زعفران برای سلامت قلب نیز مفید است.
رازیانه (Fennel)
دانه‌های رازیانه حاوی پتاسیوم، فیبر و ویتامین C هستند. رازیانه خاصیت ضد اسپاسم دارد و در نوزادان و کودکان به از بین بردن کولیک کمک می‌کند.
این بار که به رستوران هندی می‌روید به ادویه‌های مختلفی که در تهیه غذا استفاده شده است دقت کنید و از چیزی که می‌خورید بیشتر لذت ببرید.
منبع : kalleh.com




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

چرا ماست آب می اندازد؟

طرز تهیه سوپ گردن

رولت نان و سوسیس

دستور تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد

دستور تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد

طرز تهیه نان تست

خواص سیب؛ میوۀ سلامتی

غذای ملل؛ طرز تهیه بروسکتای گوجه‌فرنگی

طرز تهیه کاپ کیک قیفی

طرز تهیه حلوا شکری

طرز تهیه شکوفه قند شیرینی مخصوص نوروز

طرز تهیه سس لیمو

طرز تهیه شکلات گرم وانیلی خانگی

درس های مهم از سرآشپزهای مشهور

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی روز عشق

طرز تهیه کراکر کنجدی

آشنایی با ادویه های هندی و خواص آن ها

طرز تهیه ژله آجیل

سوپ سیب زمینی و سوسیس

مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه

طرز تهیه رول گوشت و انبه

طرز تهیه خوراک سوسیس تند و شیرین فینگرفود

فمینیسم اسلامی؛ گفتمانی در "بستر" و در "مقابل" جمهوری اسلامی

مُد بهاره؛ آرایش ملایم صورت به سبک سال نو

غذای سریع؛ اسپاگتی با سس پنیر

آشنایی با خواص نارنگی

مُد بهاره؛ استایل روزمره خانم‌ها در دورهمی‌ها

غذای سالم؛ طرز تهیه نوعی خوراک سالم با سبزیجات تازه

طرز تهیه شیرینى های نوروزى

طرز تهیه کیک پیتزا

طرز تهیه کوفته نخود

آشنایی انواع چای و خواص آن ها

طرز تهیه دمنوش لیمو پرتقال

با این کیک متفاوت ولنتاین عشقتان را سوپرایزکنید

طرز تهیه شیرینی سه آرد

5 دلیل خوب برای خوردن گوجه فرنگی

طرز تهیه ی ژله قلبی ویژه ولنتاین

ولنتیان امسال عشق خود را با این کیک سورپرایز کنید

ولنتیان امسال عشق خود را با این کیک سورپرایز کنید

شش باور رایج ولی نادرست دربارۀ روغن‌های معطر

دم نوش "سماق" قند خون و اوره را تنظیم می‌کند

پخت کیک داخل ساندویچ ساز 2

طرز تهیه کلوچه شکلاتی

غذای سالم؛ طرز تهیه املت مدیترانه‌ای

املت بادمجان و گوجه فرنگی

ترکیب "سیر و لیمو" کمک‌کننده به بازشدن عروق کرونر قلبی + دستور تهیه

طرز تهیه بیسکویت ساده وانیلی

طرز تهیه چیزکیک گردو

قوانینی که باید در لباس پوشیدن رعایت کنید

چیزهایی که نباید در اتاق خواب نگه داریم