آریا بانو

آخرين مطالب

آشنایی با ادویه های هندی و خواص آن ها خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
آشنایی با خواص ادویه های هندی,خواص داروئی ادویه های هندی
آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است
غذاهای هندی به خاطر تنوع در طعم و استفاده از ادویه های مختلف در آن‌ها در جهان محبوبیت خاصی دارند. در هندوستان ادویه‌ ها نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند مورد استفاده قرار می گیرند.
از آنجا که در آشپزی هندی از روغن و فلفل استفاده زیادی می‌شود، ممکن است غذاهای هندی برای معده سنگین بوده و هضم آن ها آسان نباشد. در این مطلب می خواهیم به معرفی برخی از بهترین ادویه‌ های هندی بپردازیم و از خوبی های شان برای سلامتی تعریف کنیم.
آنقوزه (Asafoetida)
این ادویه بسیار تند و تیز و قوی است. این ادویه در مقدار بسیار اندک هم می تواند طعم دهان شما را عوض کند. شاید برای بار اول عطر این ادویه کمی زننده باشد. آنقوزه برای سیستم گوارش مفید است و مصرف اصلی آن برای کمک به هضم غذا است اما برای تسکین دادن نفخ شکم و سرماخوردگی نوزادان نیز استفاده می شود.
دارچین (Cinnamon)
دارچین دارای طعم خاصی است، چیزی بین شیرینی خفیف و تندی. دارچین به گوارش غذا و همین طور کاهش کلسترول و قند خون کمک می کند. همین طور برای التیام دادن به سرماخوردگی و حالت تهوع نیز مفید است.
هل (Cardamom)
هل که به آن Elaichi نیز می گویند دو نوع سبز و سیاه دارد. هل از بوی رفع بد دهان، سوء هاضمه و حالت تهوع کمک می کند، موجب افزایش اشتها می شود و هنگام افسردگی نشاط آور است. از هل می توان به عنوان عامل ادرارآور برای دفع بهتر ادرار و خلط آور برای بیرون آوردن خلط از ریه ها استفاده کرد.
میخک (Cloves)
ادویه میخک کاملا طعمی تند و خاصیت ضد باکتری و ضد عفونی دارد. از دوران قدیم در هندوستان برای التیام بخشیدن به دندان‌ درد و در تهیه درمان‌های خانگی از این گیاه استفاده می شده است. امروزه در تهیه خمیر دندان‌های مختلفی از میخک به عنوان یکی از عناصر تشکیل دهنده استفاده می شود.
فلفل سیاه (Black Pepper)
علاوه بر افزودن طعم و تندی به غذا، فلفل سیاه به عمل گوارش یاری می‌دهد، محرک، اشتها آور و خلط آور است و در تسکین اعصاب بسیار موثر است. ترکیب فلفل سیاه و عسل می‌تواند یک درمان خانگی بسیار خوب باشد.
شنبلیله (Fenugreek)
شنبلیله در حالت خام بسیار تلخ است اما خواص درمانی بسیار زیادی دارد. این گیاه به تصفیه خون کمک می‌کند، می‌تواند به عنوان عامل ضد یبوست در پاکسازی معده استفاده شود، به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند و در رفع بسیاری از مشکلات پوستی موثر است.
آشنایی با ادویه های هندی,خواص ادویه های هندی
زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و زخم ها و کبودی های جزئی را درمان می کند
زردچوبه (Turmeric)
زردچوبه دارای خاصیت ضد عفونی و ضد التهاب است و می تواند زخم ها و کبودی های جزئی را درمان کند. استفاده مقدار کمی زردچوبه در غذا به طور روزانه بروز آلزایمر را به تعویق می‌اندازد. قدرت زردچوبه در درمان بیماران سرطانی مورد مطالعه است.
زعفران (Saffron)
زعفران ادویه‌ای گران قیمت است اما در ابعاد وسیعی مصرف می‌شود و یک منبع خوب آنتی اکسیدان است. زعفران برای سلامت قلب نیز مفید است.
رازیانه (Fennel)
دانه‌های رازیانه حاوی پتاسیوم، فیبر و ویتامین C هستند. رازیانه خاصیت ضد اسپاسم دارد و در نوزادان و کودکان به از بین بردن کولیک کمک می‌کند.
این بار که به رستوران هندی می‌روید به ادویه‌های مختلفی که در تهیه غذا استفاده شده است دقت کنید و از چیزی که می‌خورید بیشتر لذت ببرید.
منبع : kalleh.com




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه کرم شکلات

نکاتی برای استفاده از سیب زمینی

بهترین رنگ رژ لب برای پوست سبزه چیست؟

طرز تهیه پولکی کنجدی در منزل

دکوراسیون آرایشگاه زنانه کوچک؛ چند قدم تا طراحی یک فضای شیک!

طرز تهیه نان خوشمزه هندی

طرز تهیه آش کدو حلوایی به 4 روش پرطرفدر

آشنایی با انواع پلیور زنانه + عکس

دکوراسیون سنتی خانه با کمک المان‌های سنتی

طرز تهیه ترشی میوه خشک

طرز تهیه پیراشکی مرغ و خمیر آن

مدل‌ های شیک بلوز زنانه مجلسی

نکاتی برای انتخاب رنگ رژ لب برای همه پوست‌ ها

آموزش درست کردن خمیر دندان خانگی

دکوراسیون داخلی با آینه کاری منزل

زیباترین مدل‌های نقش حنا عروس

طرز تهیه چلو گوشت ساده و خوشمزه بدون رب

طرز تهیه خورش قیمه با سویا

طرز تهیه حلیم خانگی خوشمزه و کشدار

انتخاب کت و شلوار مناسب برای مراسم عروسی

کاربردهای شگفت‌ انگیز خمیر دندان

همه چیز درباره انواع گل کاکتوس‌ و گیاهان برگ‌گوشتی

دکوراسیون سفید؛ ایده‌ها و ترفندها

طرز تهیه کوکو گل کلم با سیب زمینی و هویج و با قارچ

روش جدید فر کردن مو با بطری پلاستیکی آب

طرز تهیه سرلاک خانگی برای نوزادان و مزایای آن

طرز تهیه تارت کدو حلوایی

طرز تهیه آش زرشک + خاصیت آش زرشک

آینه کاری دیوار؛ درخشش را به خانه خود دعوت کنید!

طرز تهیه ترشی فلفل (فلفل سبز و فلفل دلمه فوری)

فعلا این محصولات را نخرید

طرز تهیه آبگوشت کشک، غذایی محلی و خوشمزه

نکاتی در مورد انتخاب کراوات و مدل‌ های جدید آن

روش از بین ‌بردن لکه روغن در آشپزخانه

کمد دیواری اتاق خواب؛ آن طور‌ها که فکر می‌کنید بی‌اهمیت نیست!

ماسک نعنا برای پاکسازی پوست و درمان جوش‌ها

شناخت انواع برش ها

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

طرز تهیه ترشی پیاز سفید به همراه نکات کلیدی

طرز تهیه اسپاگتی کوفته ای

طرز تهیه دسر سوفله لیمو

طرز تهیه کدو سوخاری داخل فر

طرز تهیه سالاد تن ماهی با سس مایونز (سالاد تن ماهی کلاسیک)

خواص ارده برای لاغری

زیباترین مدل‌ های النگو طلا جدید

طرز تهیه قرمه سبزی با مرغ و نکاتی برای طبخ آن

درمان موخوره شدید بدون کوتاهی

طرز تهیه توپک جگر

اپن آشپزخانه، بهترین مدل‌ها برای جذابیت بیشتر آشپزخانه شما!

مدل‌های جدید و شیک پالتو چهارخونه