غذای دریایی؛ طرز تهیه میگو خامهای با طعم سیر
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز - سلام به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. میگو یکی از محصولات دریایی است که سرشار از پروتئین و امگا 3 است. با توجه به طعم لذیذ میگو و خواص فراوان آن اینبار طرز تهیه یک غذای دریایی با میگو را برای شما تدارک دیدهایم. میگو خامهای با طعم سیر یک غذای خوشمزه و خوشخوراک است که بهراحتی و در زمان کمی طبخ میشود. با دیدن ویدئوی آموزشی ما این غذا را بهراحتی مهیا خواهید کرد.
اگر به خوردن میگو علاقه دارید بد نیست یک بار میگو خامهای با طعم سیر را در منزل بپزید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه میگو خامهای با طعم سیر
میگو : 500 گرم کره: سه قاشق غذاخوری سیر خرد شده: شش حبه پیاز زرد متوسط: یک عدد سس گوجهفرنگی خشکشده: 150 گرم ترکیب شیر و خامه: یک و سهچهارم پیمانه (نصف شیر کم چرب + نصف خامه رقیق) اسفناج کوچک (بچه اسفناج): سه پیمانه پنیر پارمزان رنده شده: دوسوم پیمانه نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه سبزیجات معطر خشک شده: دو قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری 🔔 نکته : در این غذا از سبزیجات معطر ایتالیایی استفاده شده که ترکیبی از گیاهان معطر خشکشده مانند ریحان، رزماری، فلفل قرمز تند، پونه کوهی، برگ بو، مریم گلی و آویشن است. شما میتوانید این ترکیب را در خانه تهیه کنید یا از سبزیجات معطر خشکشده دلخواهتان استفاده کنید.
طرز تهیه گوجهفرنگی خشکشده در روغن (Sun-dried tomato)
گوجهفرنگی خشکشده از محصولاتی است که در ایتالیا کاربرد فراوانی در پختن انواع غذا دارد. اگر در فروشگاه موفق به یافتن آن نشدید، میتوانید بهراحتی آن را در خانه تهیه کنید. مقداری گوجهفرنگی گوشتی کم آب تهیه کنید و از وسط برش بزنید. دانههای آن را بگیرید و در آفتاب یا با فر ( 6 تا 8 ساعت در دمای 100 تا 110 درجه با کمی نمک) خشک کنید. گوجهفرنگی باید در حدی خشک شود که حالت لاستیکی داشته باشد و نشکند. بعد گوجهفرنگی خشک شده را در مخلوط روغن زیتون، کمی سیر و سبزیجات معطر و کمی نمک بریزید و بعد از یک روز در یخچال بگذارید.
روغن زیتون alignnone wp-image-23436 size-full" title="گوجهفرنگی خشک شده در روغن زیتون" src="/Uploads/News/20180224093702339.jpg" alt="میگو خامهای با طعم سیر" width="315" height="215" srcset="/Uploads/News/20180224093702339.jpg 696w, https://www.roozcheen.com/wp-content/uploads/2018/02/سس-گوجه-فرنگی-خشک-شده-300x172.jpg 300w" sizes="(max-width: 696px) 100vw, 696px" />
طرز تهیه میگو خامهای با طعم سیر
ابتدا کره را در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. سیر خرد شده را در کره تفت دهید تا طلایی شود و عطر سیر بلند شود. حالا میگوها را اضافه کنید و با سیر و کره تفت دهید تا میگوها صورتی شکل شوند. برای سرخ کردن هر طرف میگو 2 تا 3 دقیقه کافی است. میگوهای تفت داده شده را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
در همین تابه پیاز خردشدهتان را تفت دهید. سس گوجهفرنگی خشک را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم آن ظاهر شود. حالا ترکیب شیر و خامه را اضافه کنید. در صورت دلخواه هم میتوانید فقط از خامه استفاده کنید. شعله را ملایم کنید تا سس به جوش بیاید و به آرامی قل بزند. در حالی که به آرامی آن را هم میزنید نمک و فلفل سیاه آسیاب شده را اضافه کنید. نمک و فلفل آن را با توجه به ذائقهتان اندازه کنید.
در این مرحله بچه اسفناجها را اضافه و کاملا مخلوط کنید تا اسفناج در سس نرم شود. پنیر پارمزان رندهشده را در سس بریزید و هم بزنید تا سس یکدست شود. چند دقیقه اجازه دهید سس بهآرامی قل بزند. اگر غلظت سس مناسب نبود، کمی شیر اضافه کنید و سریع هم بزنید تا غلیظ شود. حالا میگوهای تفتدادهشده را اضافه و خوب با سس مخلوط کنید. کمی سبزیجات معطر خشک و جعفری تازهخردشده اضافه کنید. کمی هم بزنید و شعله را خاموش کنید.
میگو خامهای با طعم سیر آماده است. آن را در ظرف دلخواه سرو کنید.
نوش جان!🌻
دیدن ویدئوی آموزش این غذای دریایی جدید و لذیذ را از دست ندهید.🍽🎞
-
شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۹:۳۷:۰۲ AM
-
۳۵۶ بازديد
-
روزچین
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/35105/