بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه: 1 پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، گوشت خورشتی را خرد کنید و به پیاز ها اضافه نمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس نمک ، فلفل و 4 لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد و آب آن تمام شود.
1 پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود ، هویج ها را پوست بکنید و خلالی برش بزنید ( مانند سیب زمینی سرخ کرده ) و بهمراه شکر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس تمام این مواد را به گوشت پخته اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید سپس 1 لیوان آب ، زعفران دم کرده و آلوهای خورشتی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد این سس را به گوشت و بقیه مواد داخل قابلمه اضافه نمایید ، در قابلمه را بگذارید و 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورش با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود.
پس از غلیظ شدن خورشت آبلیمو را اضافه کنید و خورشت را در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.
-
شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶:۱۹
-
۵۴۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/35181/