دستور تهیه نان پرتقالی خانه داري بزرگنمايي: بانو نیوز - مواد لازم: 2 پیمانه آرد 1/3 پیمانه کره 1/3 پیمانه پودر قند ¼ قاشق چای خوری دارچین ¼ قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر ¾ پیمانه شکر 1 پیمانه دوغ 1 عد لیمو 1 عدد پرتقال 2 عدد تخم مرغ پوست پرتقال را رنده کنید. کره را با هم زن بزنید تا پف کند. شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید. اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید. درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید. سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. قالب را به مدت 45 الی 50 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود. برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید. روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید. دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۸:۰۸ ۲۰۱ بازديد آریا بانو لینک کوتاه: https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/35303/