آریا بانو

آخرين مطالب

بایدها و نبایدهای بارداری در فصل سرما ! گوناگون

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
بارداری در فصل سرما,بارداری؛بارداری در زمستان,باردار ی در فصل سرما
اگر قصد دارید در فصل پاییز و زمستان باردار شوید یا هم اکنون در ماه های ابتدایی بارداری تان هستید باید بدانید کسانی که در فصل سرد سال باردار می شوند لازم است به برخی مسایل توجه کنند. اگر قصد دارید در فصل پاییز و زمستان باردار شوید یا هم اکنون در ماه های ابتدایی بارداری تان هستید باید بدانید کسانی که در فصل سرد سال باردار می شوند لازم است به برخی مسایل توجه کنند. به عنوان نمونه زمستان به ویژه نور آفتاب کمتر است بنابراین مصرف مکمل ویتامین D ضروری می شود یا به دلیل شیوع سرماخوردگی و آنفلوآنزا زدن واکسن آنفلوآنزا بهتر است یا احتمال ابتلا به افسردگی بالا می رود. با ما همراه شوید تا بارداری بهتری را دراین 2 فصل تجربه کنید.
1) مصرف ویتامین D فراموش نشود میزان ویتامین D در دوران بارداری نقشی اساسی در رشد استخوان های جنین ایفا می کند. طبق تحقیقات اخیر پژوهشگران انگلیسی در صورتی که مادری دچار کمبود ویتامین D باشد احتمال آنکه کودک او در بزرگسالی به پوکی استخوان مبتلا شود بسیار زیاد است. بدن ما به طور طبیعی به کمک نور خورشید ویتامین D تولید می کند اما چون در زمستان هوا معمولا ابری و روزها کوتاه است معمولا بدن به طور طبیعی، با کمبود ویتامین D مواجه می شود. آمار نشان داده یک سوم زنان باردار در زمستان دچار کمبود ویتامین D می شوند و این کمبود مسبب اصلی هیپوکالسمی در نوزادان است.
محققان آمریکایی دانشگاه پیترزبورگ نیز در بررسی های خود به این نتیجه رسیده اند که کاهش مقدار جزیی ویتامین D می تواند خطر پری کالسمی را 2 برابر کند. اما اصلا نگران نباشید کافی است در روزهای آفتابی کمی زیر نور خورشید قدم بزنید و از ابتدای ماه 7 مصرف مکمل ویتامین D را آغاز کنید. مصرف به اندازه ماهی های چرب و تخم مرغ را هم از یاد نبرید.
2) سرما نخورید سرگیجه، آبریزش بینی، سرفه، عطسه، خستگی، سنگینی سر و... همه نشانه این است که سرما خورده اید. مراقب باشید شاید سرماخوردگی در حالت کلی خیلی مهم نباشد ولی در دوران بارداری می تواند بر میزان ترشح پروژسترون تاثیر گذاشته و سیستم ایمنی شما را ضعیف کند.
پس برای پیگشیری خوب بخورید تا بدنتان قوی باشد. از میان غذاها ماست به دلیل داشتن باکتری های لاکتیکی می تواند سیستم ایمنی را قوی کند و مدت زمان عفونت ها و میزان آنها را کاهش دهد. ویتامین ها را از برنامه غذایی خود حذف نکنید. میوه و سبزیجات غنی از ویتامین C و ضدمیکروب هستند. مراقب باشید دجار کمبود آهن هم نشوید زیرا در این صورت احتمال عفونت های ORL افزایش می یابد.
برای پیشگیری، ماهی، اسفناج، سبزیجات خشک و حبوبات بیشتری مصرف کنید حتی می توانید مکمل غذایی آهن و زینک مصرف کنید. با این حال اگر دچار سرماخوردگی شدید سرخود دارو مصرف نکنید. خود را گرم نگه دارید و با یک پزشک مشورت کنید. به طور مرتب آب یا مایعات گرم بنوشید. در عرض 3 تا 4 روز حال شما بهتر خواهد شد.
3) مراقب پوستتان باشید در دوران بارداری پوست تحت تاثیر هورمون ها به هم می ریزد. این موضوع برای افرادی که پوستخشکی دارند خوب است اما برای افرادی که پوست چربی دارند، افزایش ترشح چربی سبب بروز آکنه می شود. در زمستان سرما و رطوبت سبب می شود پوست تحریک شده و حساس باشد. برای مقابله با این مسایل باید از پوست خود مراقبت کرد.
توصیه متخصصان این است که در دوران بارداری بدن خود را با ژل دوش بدون صابون یا ژل با PH خنثی بشویید تا بافت هیدرولیپیدی شما حفظ شود. برای صورت نیز تا جای ممکن باید از محصولات آرایشی بهداشتی طبیعی استفاده کرد. هر روز صبح باید کرم مرطوب کننده استفاده کرد و در صورت نیاز آن را در طول روز تجدید کرد. استفاده از کرم ضدآفتاب هم گرچه نور آفتاب کمتر است ولی ضروری است چون آفتاب می تواند سبب بروز لک های نازیبایی شود که به ماسک بارداری معروف است.
4) خود را خوب بپوشانید طبق تحقیقات اخیر محققان نروژی زنانی که در فصل زمستان زایمان می کنند 20 تا 30 درصد بیشتر احتمال دارد به مشکلات کلیوی دچار شوند. به نظر می رسد سرما در این میان نقش اساسی بازی می کند. به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند لباس مناسب بپوشید و حتما از کلاه در هوای زیر صفردرجه استفاده کنید. لازم است بینی را پوشانند تا هوای گرم وارد ریه ها شود.
از آنجا که در دوران بارداری خانم ها به دلیل به هم ریختگی هورمون بیشتر عرق می کنند و حس گرمای بیشتری دارند بهتر است به جای پوشیدن لباس های پلاستیکی لباس های کتانی و نخی به تن کنند. نکته مثبت بارداری در زمستان این است که حداقل از گرمای تابستان و عرق کردن های فراوان در امانید.
5) ورزش بله! ولی مراقب باشید انجام یک فعالیت ورزشی متعادل در دوران بارداری توصیه می شود مگر آنکه پزشک خانمی را از آن منع کند. البته باید در انتخاب ورزش بسیار محتاط بود. کوهنوردی به دلیل آنکه احتمال زمین خوردن روی شکم و سقوط زیاد است توصیه نمی شود. انجام اسکی هم بعد از ماه چهارم مجاز نیست. هنگام پیاده روی باید مراقب سرخوردن باشید زیرا احتمال پیچ خوردگی مچ یا رگ به رگ شدن به دلیل کاهش تعادل بسیار بالاست. هنگام پیاده روی نیز کفش مناسب به پا کنید.
6) جلوی افسردگی را نمی توان گرفت کمی نور در فصل زمستان باعث می شود ساعت بیولوژیک به هم ریخته و سبب بروز افسردگی فصلی شود. خستگی شدید، بدخلقی و علاقه زیاد به خوردن شیرینی ها از جمله اثرات این نوع افسردگی است. از دیگر اثرات زمستان بر خانم های باردار افزایش حالت استرس به ویژه در اواخر بارداری است. استرس در بارداری می تواند فرد را در برابر عفونت ها ضعیف کند.
در واقع استرس سبب ترشح کورتیزول و آدرنالین می شود که 2 هورمون کندکننده پاسخ گویی سیستم ایمنی است. موضوع نگران کننده دیگر اینکه استرس احتمال سقط را افزایش می دهد. برای آنکه دچار استرس و افسردگی نشوید بهتر است در کلاس های یوگا یا ریلکسیشن شرکت کنید و تا جای ممکن از نور طبیعی بهره ببرید. از لحظات زندگی لذت ببرید، با دوستان تان به گردش بروید و برای خودتان کمی خرید کنید. احساسات تان را پنهان نکنید و در مورد آنها با همسر، دوستان یا مامایتان صحبت کنید.
منبع:farateb.com


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/37078/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود