آخرين مطالب

لطفا اسفناج را نجوشانید خانه داري

لطفا اسفناج را نجوشانید

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.
فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید. خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم این که ارزش مواد مغذی آن از بین می رود.
اسفناج
جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود. بنابراین وقتی اسفناج را می پزید به اندازه سالاد اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت نمی کنید.
اما خوردن اسفناج خام هم معایبی دارد. اسفناج خام به دلیل دارا بودن اگزالیک اسید نمی تواند منبع کلسیم خوبی باشد. زیرا اگزالیک اسید از جذب کلسیم جلوگیری می کند. به عبارت دیگر با خوردن اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت می کنید اما کلسیم دریافت نمی کنید.
خوشبختانه روش هایی برای خوردن اسفناج بدون این که طعم و مواد مغذی اش را از دست بدهد وجود دارد. به جای جوشاندن اسفناج آن را بخارپز کنید یا در مایکروویو بپزید تا از ارزش های غذایی آن در هر لقمه بهره مند شوید. اسفناج را در هر غذایی می توانید استفاده کنید. اسموتی، سوپ، یا املت. یا این که با روغن زیتون و مقداری پیاز تفت بدهید و در کنار غذا یا همراه با تخم مرغ میل کنید.
یکی از معایب اسفناج کهنه شدن آن در فریزر است.خوشبختانه سبزی های یخ زده مثل اسفناج ارزش غذایی بیشتری از اسفناج تازه دارند. اگر دنبال روش پخت متفاوتی برای اسفناج هستید این دستور پخت اسفناج را ببینید.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

نُه مدل پیراهن که هر مردی باید آن‌ها را داشته باشد!

طرز تهیه پاستای جامبوشلز

نکات مهم برای خرید برنج مرغوب

طرز تهیه دسر تارت زردآلو و پسته

آشنایی با بستنی زغالی + طرز تهیه بستنی زغالی

طرز تهیه شربت سه رنگ

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

طرز تهیه بستنی میوه ای مخلوط

آشنایی با انواع ظروف برای پخت و پز

طرز تهیه دسر بستنی و هلو

سالاد؛ سالاد پاستا، تند و خوشمزه

آشنایی با تفاوت پیتزا ایتالیایی و آمریکایی

طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

نکاتی برای پخت پیتزا در خانه

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان

طرز تهیه سیب کاراملی

رایج ترین اشتباهات فنگ شویی در دکوراسیون

با این نوشیدنی های سالم بدن را سم زدایی کنید

تفاوت ژامبون کالباس و بیکن چیست؟

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

با چه رنگ هایی به پیشواز سال 2019 می رویم؟

طرز تهیه ویفر موزی و کاکائویی

میکاپ؛ درست‌کردن موهای بلند با چند مدل متفاوت

روش تهیه چای هندی ماسالا

طرز تهیه ساق مرغ را با سبزیجات بهاری

طرز تهیه ماست بستنی خانگی

کانتورینگ بر اساس فرم صورت

طرز تهیه فینگر فود رانگون

نکاتی برای گرم کردن کنسروها

طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ

طرز تهیه دسر محلبی پسته

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

طرز تهیه رولت خرما مجلسی رژیمی

آشنایی با خواص هندوانه زرد

بهترین مدل ها برای موهای کم پشت

میکرونیدلینگ موثرترین روش جوانسازی

تاثیر غذا بر افزایش سایز سینه ها

چگونه خط چشم گربه ای بکشیم؟

13 نکته که پیش از لیزر موهای زائد باید بدانید

طرز تهیه مرغ شکم‌پر؛ غذای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه شربت هلو آنتی بیوتیکی طبیعی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار

دستور پخت فینگر فود رانگون

طرز تهیه خوراک مجارستانی

طرز تهیه غذایی سنتی برای پیشگیری از یبوست و سرطان‌های روده بزرگ

طبیعی ترین روش ها برای روشن کردن موها

طرز تهیه باقلوای آلبالو شکلاتی

طرز تهیه کوکوی جوانه ماش

طرز تهیه کوکوی چیپس

کوفته هویج