آریا بانو

آخرين مطالب

لطفا اسفناج را نجوشانید خانه داري

لطفا اسفناج را نجوشانید

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.
فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید. خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم این که ارزش مواد مغذی آن از بین می رود.
اسفناج
جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود. بنابراین وقتی اسفناج را می پزید به اندازه سالاد اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت نمی کنید.
اما خوردن اسفناج خام هم معایبی دارد. اسفناج خام به دلیل دارا بودن اگزالیک اسید نمی تواند منبع کلسیم خوبی باشد. زیرا اگزالیک اسید از جذب کلسیم جلوگیری می کند. به عبارت دیگر با خوردن اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت می کنید اما کلسیم دریافت نمی کنید.
خوشبختانه روش هایی برای خوردن اسفناج بدون این که طعم و مواد مغذی اش را از دست بدهد وجود دارد. به جای جوشاندن اسفناج آن را بخارپز کنید یا در مایکروویو بپزید تا از ارزش های غذایی آن در هر لقمه بهره مند شوید. اسفناج را در هر غذایی می توانید استفاده کنید. اسموتی، سوپ، یا املت. یا این که با روغن زیتون و مقداری پیاز تفت بدهید و در کنار غذا یا همراه با تخم مرغ میل کنید.
یکی از معایب اسفناج کهنه شدن آن در فریزر است.خوشبختانه سبزی های یخ زده مثل اسفناج ارزش غذایی بیشتری از اسفناج تازه دارند. اگر دنبال روش پخت متفاوتی برای اسفناج هستید این دستور پخت اسفناج را ببینید.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم

چتر قدیمی تان را تعمیر کنید

مدل های جذاب بستن کتانی

گوشواره ای فانتزی و مد روز بسازید

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا

عصرانه/ شیرینی ارده شکلاتی؛ مقوی و جدید

میز اردور/ نان محبوب اسکاتلندی برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور سنتی رشته پلو

لباس هایی که هرگز نباید بخرید!

همه چیز درباره رنگ مو

نوروز امسال با کاشی دخترونه و زنونه شیک تر باشید

غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

غذاهای محبوب نوروزی در استان های ایران

نوشیدنی ها/ «اسموتی موز» را با بادام زمینی و اسپرسو ترکیب کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

غذای اصلی/ پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز

شیرینی عسلی بادام زمینی

شوید پلو

غذای اصلی/ دو روش مزه دار کردن گوشت استیک با سویا سس

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با گوشت بوقلمون

چطور حرفه ای فریز کنیم؟

عصرانه/ تاتلی شانه؛ شیرینی جدید برای عید

پیتزای پپرونی دوناتی؛ ابتکاری جذاب و خوشمزه

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه

فوت آشپزی/ چگونه از «عسل» در برابر مورچه ها حفاظت کنیم؟

شیرینی ها/ «فوندانت مارشمالو»، برای تزئین رویه انواع کیک و شیرینی

شام/ غذایی کم هزینه و مقوی برای امشب

شیرینی ها/ طرز تهیه حلوای موز و بادام

غذای اصلی/ پیشنهادی جدید برای استفاده از قارچ در آشپزی