آخرين مطالب

فواید روزه‌داری از دیدگاه طب سنتی خانه داري

فواید روزه‌داری از دیدگاه طب سنتی

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - پس از گذشت یک ماه از زمان روزه‌داری، روزه‌دار با بدنی جوان و تازه مانند کسی که تازه خلق شده زندگی جدیدی را شروع می‌کند.
بدن روزه دار به دلیل این پاکسازی گرم است چون بلغم‌های غلیظ که در روزنه‌های بدن چسبیده و جا خوش کرده‌اند، می‌سوزند و حرارت ایجاد می‌کنند.همچنین روزه نه تنها بلغم‌های غلیظ، بلکه ماده رسوبی هر خلطی را که رسوب کرده و روزنه‌ها را بسته می‌سوزاند.
کردافشاری با تأکید بر اینکه پزشکان نباید ضعف و سستی روزه‌دار را به معنی سرد شدن مزاج فرد در نظر بگیرند گفت: در ماه رمضان اندام‌های دفعی بدن مواجه با کم‌کاری می‌شوند. ادرار، مدفوع، تعرق کاهش می‌یابد و بهترین نیروی دفع کننده همان نیروی دفعی است که با حرارت و از طریق مزاج‌ها دفع می‌شود و نقش مهمی را در پاکسازی بدن از اخلاط بر عهده می‌‌گیرد.
روزه‌داری عامل پیشگیری از تمام بیماری‌ها
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: بنابراین روزه‌داری عاملی مهم در پیشگیری از تمام بیماری‌ها از جمله سرطان، سکته، نسیان، رعشه (پارکینسون)، ام.‌اس و انواع بیماری‌های صعب‌العلاج به حساب می‌آید و تا سال بعد بدن انسان را از تمام بیماری‌ها بیمه می‌کند.
عامل اصلی بروز بیماری‌های خطرناک به دلیل غلیظ شدن شدید خون و رسوب‌گذاری مواد فاسد در عروق گوناگون بدن است که روزه‌داری با استفاده از مزاج گرم و خشک به بهترین شکل ممکن تمام آلودگی‌ها را در بدن می‌سوزاند.
مزاج گرم و خشک، مزاج ویژه ماه رمضان است که بهتر است آن را بهتر بشناسیم تا بتوانیم در این ماه از آن بهره لازم را بگیریم.ماه رمضان برای اکثر افرادی که دارای مزاج رطوبی چه سرد و چه گرم هستند فوائد زیادی خواهد داشت؛ اما برای صاحبان مزاج گرم و خشک و سرد و خشک در حد اعتدال مفید است اما اگر از اعتدال خارج شود زیان‌هایی را به بار می‌آورد.
به همین دلیل است که در روایات اسلامی آمده که در این ماه چگونه رفتار شود که نه تنها زیانی متوجه روزه‌داران نشود بلکه بهترین استفاده را نیز از آن ببرند.
مزاج گرم و خشک باعث از بین رفتن بسیاری از مواد غذایی قندی می شود در نتیجه ضعف بر روزه‌دار غلبه می‌کند پس مصرف مواد گرم و شیرینی در این ماه لازم است، اما این به معنای غلبه سردی نیست.
بنابراین افرادی با مزاج خشک،آنهایی که لاغر اندام هستند یا بیماری های پوستی دارند که دچار اگزما یا کهیر و بیماری‌های التهابی می شوند بیشتر باید مراقب رفتار تغذیه‌ای خود در این ماه باشند.
بیماری‌های خود ایمنی که به تعبیر ما از گروه مزاج‌های گرم و خشک یا سرد و خشک هستند نیز در صورت عدم اعتدال مزاجی‌ با مزاج ماه رمضان درگیری و مشکل پیدا خواهند کرد که بهتر است توصیه‌های غذایی لازم را در نظر بگیرند.
منبع: تابناک




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دو روش پخت قارچ سوخاری

دستور تهیه موس توت فرنگی

خورش کنگر

خواص کدو سبز

طرز تهیه پنیر با نان تست

نکاتی برای استفاده از خامه قنادی

طرز تهیه خرما بریز دسر مقوی ویژه ماه رمضان

ماسک موی خانگی مخصوص موهای خشک و آسیب‌دیده

غذای سریع؛ طرز تهیه املت گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای

بهترین ماسک های طبیعی مناسب فصل بهار

طرز تهیه حلوای شیره انگور، مقوی برای ماه رمضان

ظروف ممنوعه در آشپزخانه

کباب شیشلیک

روش تهیه گرین اسموتی نوشیدنی سالم و مقوی

ویژه ضیافت‌های ماه رمضان؛ طرز تهیه سوپ فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی

خمیر نان جادویی

طرز تهیه چلو گوشت + خواص چلو گوشت

طرز تهیه آیس میلک شکلاتی

فواید خواص گل تاج خروس (Cocks comb)

از این ظروف سمی در آشپزخانه استفاده نکنید

خوراک لوبیا چیتی

آشنایی با تاریخچه و خواص بستنی

طرز تهیه دسر کرم طالبی

قدرت رنگ ها را در این گیف های دکوراسیون ببینید

خواص سیب سبز

روش های پخت آش بادمجان ملایر

دستور پخت املت فنجانی

آشنایی با خواص طالبی و گرمک

طرز تهیه دمنوش زرشک

طرز تهیه نوشیدنی با دانه چیا

سوپ شیر

حلیم گوشت

طرز تهیه دسر توت فرنگی

نحوه گرم کردن غذاهای مانده

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2

خواص انواع فلفل و کاربردهای آن

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

یک نوشیدنی گیاهی خوشمزه برای سرماخوردگی

اصول فنگ شویی برای اتاق کودک

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه دلمه هویج

طرز تهیه دلمه برگ مو + خواص دلمه برگ مو

سالاد سزار خانگی بدون مرغ

کسانی که پوست سبزه دارند چطور خوش‌لباس باشند!

طرز تهیۀ کیک خامه‌ای ویژۀ جشن تولد

آشنایی با خواص اسفناج

طرز تهیه اسموتی های مفید بهاری

روغن جدا کننده کیک از قالب

روش تمیز کردن کله پاچه در خانه

طرز تهیه شربت پرتقال خانگی