آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی خانه داري

طرز تهیه ترایفل توت فرنگی

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
ترایفل توت فرنگی,طرز تهیه ترایفل توت فرنگی
طرز تهیه ترایفل توت فرنگی
ترایفل یک دسر متعلق به کشور انگلیس هست و حتما باید در ظرف های پایه دار شیشه ای درست شود.
مواد لازم برای ترایفل توت فرنگی :
خامه قنادی شیرین شده
کیک خرد شده
توت فرنگی
طرز تهیه ترایفل توت فرنگی:
کرم کاسترد آماده مواد این دسر کاملا سلیقه ای هست می توانید از ژله کمپوت بستنی و انواع میوه استفاده کنید.
برای درست کردن این دسر کاسترد را طبق دستور خود آن حاضر می کنیم لایه ته ظرف را از کرم کاسترد می ریزیم و سپس کیک خرد شده و روی آن توت فرنگی خرد شده و خامه فرم گرفته را روی مواد می ریزیم و دوباره به همین شکل طبقات آن را تکرار می کنیم و روی آن را در انتها خامه و توت فرنگی می ریزیم و چند ساعتی داخل یخچال می گذاریم و بعد سرو می کنیم (من داخل کیکی که پختم چند قطره رنگ سبز خوراکی ریختم و رنگ سبز در طبقات دسر همان کیک هست)
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم

چتر قدیمی تان را تعمیر کنید

مدل های جذاب بستن کتانی

گوشواره ای فانتزی و مد روز بسازید

«کوفته بوقلمون»؛ برای اولین روز عید

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی گل مینا

عصرانه/ شیرینی ارده شکلاتی؛ مقوی و جدید

میز اردور/ نان محبوب اسکاتلندی برای عصرانه

غذای اصلی/ دستور سنتی رشته پلو

لباس هایی که هرگز نباید بخرید!

همه چیز درباره رنگ مو

نوروز امسال با کاشی دخترونه و زنونه شیک تر باشید

غذای اصلی/ طرز تهیه کوکوی اشپل؛ غذای شب عید گیلانی‌ها

آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

غذاهای محبوب نوروزی در استان های ایران

نوشیدنی ها/ «اسموتی موز» را با بادام زمینی و اسپرسو ترکیب کنید

غذای اصلی/ طرز تهیه خورش بوقلمون

طرز تهیه کیک چهارشنبه سوری

ادویه ایتالیایی؛ پیتزاهایتان را خوش‌عطر کنید

غذای اصلی/ پلو ته چین مرغ؛ لذیذترین غذای دنیا!

غذای اصلی/ «کلوچه گوشت»، غذایی خوشمزه و آسان با ساندویچ ساز

شیرینی عسلی بادام زمینی

شوید پلو

غذای اصلی/ دو روش مزه دار کردن گوشت استیک با سویا سس

غذای اصلی/ فلفل دلمه‌ای شکم پر با گوشت بوقلمون

چطور حرفه ای فریز کنیم؟

عصرانه/ تاتلی شانه؛ شیرینی جدید برای عید

پیتزای پپرونی دوناتی؛ ابتکاری جذاب و خوشمزه

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ ایتالیایی قارچ با پنیر و خامه

فوت آشپزی/ چگونه از «عسل» در برابر مورچه ها حفاظت کنیم؟

شیرینی ها/ «فوندانت مارشمالو»، برای تزئین رویه انواع کیک و شیرینی

شام/ غذایی کم هزینه و مقوی برای امشب

شیرینی ها/ طرز تهیه حلوای موز و بادام

غذای اصلی/ پیشنهادی جدید برای استفاده از قارچ در آشپزی