آخرين مطالب

آیا اسفناج را باید پخت؟ خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
نکات مهم آشپزی, طرز خوردن اسفناج
جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود
همانطور که همه طرفداران ملوان زبل می دانند اسفناج آدم ها را قوی می کند چون سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است و اگر درست پخته شود ارزش برنامه غذایی را دو چندان می کند.
فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید مادرتان اسفناج را می جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید. خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم این که ارزش مواد مغذی آن از بین می رود.
جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین های محلول در آب می شود. بنابراین وقتی اسفناج را می پزید به اندازه سالاد اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت نمی کنید.
اما خوردن اسفناج خام هم معایبی دارد. اسفناج خام به دلیل دارا بودن اگزالیک اسید نمی تواند منبع کلسیم خوبی باشد. زیرا اگزالیک اسید از جذب کلسیم جلوگیری می کند. به عبارت دیگر با خوردن اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت می کنید اما کلسیم دریافت نمی کنید.
خوشبختانه روش هایی برای خوردن اسفناج بدون این که طعم و مواد مغذی اش را از دست بدهد وجود دارد. به جای جوشاندن اسفناج آن را بخارپز کنید یا در مایکروویو بپزید تا از ارزش های غذایی آن در هر لقمه بهره مند شوید. اسفناج را در هر غذایی می توانید استفاده کنید. اسموتی، سوپ، یا املت. یا این که با روغن زیتون و مقداری پیاز تفت بدهید و در کنار غذا یا همراه با تخم مرغ میل کنید.
یکی از معایب اسفناج کهنه شدن آن در فریزر است. خوشبختانه سبزی های یخ زده مثل اسفناج ارزش غذایی بیشتری از اسفناج تازه دارند. اگر دنبال روش پخت متفاوتی برای اسفناج هستید این دستور پخت اسفناج را ببینید.
منبع : bedunim.ir





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

طرز تهیه شیرینی نان چرخی

چگونه بدون استفاده از حشره‌کش از شر حشرات در امان باشیم؟

راهنمای انتخاب و خرید بادمجان شیرین

طرز تهیه ژله هندوانه

روش های شستشوی انواع صورت

طرز تهیه آبدوغ خیار مجلسی

طرز تهیه شیرینی نازک، شیرینی قزوین

طرز تهیه کیک میوه های تابستانی

آشنایی با خواص کنسرو ماهی تن و مراحل تولید آن

نوشیدنی خنک تابستانی شیک هندوانه

آموزش تصویری فیله کردن ماهی شیر

طرز تهیه نان مارگاریتا با پنیر موزارلا

موس شکلاتی

چه غذاهایی باعث سلامتی مردان میشود

کیک دسر موکا و شکلات

کتلت مرغ و کدو سبز

با این ترفند ساده در دکوراسیون فضا را بزرگ تر نشان دهیم

روش صحیح دم‌کردن گل گاوزبان و لیموعَمانی

خواص گردو و مضرات آن

طرز تهیه دسر هویج بستنی

طرز تهیه دو میلک شیک با میوه های تابستانی

طرز تهیه های بای بدون فر

طرز تهیه شیر موز بستنی

رنگ‌های مُد برای خرید مانتو تابستان 97 کدام است؟

نکته هایی برای پخت پوره سیب زمینی

خورش قارچ و گوشت

لباس عروس پوشیده انتخاب ایده‌آل بانوی ایرانی

دستور تهیه چیزکیک رنگین کمانی

گیاه بامیه و فواید آن برای سلامتی

طرز تهیۀ دسر ژله بستنی

طرز تهیه امگشت خوزستان

طرز تهیه دسر عربی

مو؛ باورهای غلط در مورد ریزش موها (1)

آشنایی با خواص عسل جعفری

طرز تهیه بستنى شاتوت

طرز تهیه شیرینی خرمای شکلاتی

چگونه از رنگ های تیره در هر اتاقی استفاده کنیم؟

انواع ست‌های جذاب با شومیز زنانه سفیدرنگ

خواص فلفل‌ سیاه

چگونه استایل خود را انتخاب کنیم؟

طرز تهیه اسموتی کیوی

طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی

نکاتی برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی

چگونه سقف خانه را بلندتر نشان دهیم

طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری

طرز تهیه راگو کدو و گوجه‌فرنگی

مد و فشن؛ مدل‌های جدید کوتاهی موی پسربچه‌ها

طرز تهیه موهیتو به روش‌های مختلف