آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی خانه داري

  بزرگنمايي:

بانو نیوز -
شیرینی پسته ای و بادامی" src="/Uploads/News/20180314012705396.jpg" alt="درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی, نحوه درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی" />
طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی
مواد لازم برای شیرینی پسته ای و بادامی :

آرد 250 گرم
پودر قند 150 گرم
روغن 50 گرم یا روغن جامد 150 گرم
پودر پسته یا پودر بادام 130 گرم

روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی :
روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت 10 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته






نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سالادی که پذیرایی شما را زبان زد می کند

پیشنهادی جدید برای پخت مرغ

کیکی برای عاشقان شکلات

جدیدترین شیوه پخت تخم مرغ

عصرانه/ دستور تهیه شیرینی پفکی

شیرینی ها/ دستوری جدید برای تهیه تارت نارگیلی

طرز تهیه خوراکی خوشمزه با پوست پرتقال

ناهار/ دستور تهیه ماهی شکم پر

سوپ و آش/ آش جو؛ کلاسیک و خاص

شیرینی ها/ دستوی جدید برای تهیه تارت نارگیلی

زیباترین نیمرو برای اولین صبحانه سال 98

خورشت گل در چمن؛ غذایی سنتی برای اولین نهار نوروز

غذای خیابانی در کره جنوبی

غذای اصلی/ پیراشکی پنیری برای پیک نیک امروز

میزاردور/ طرز تهیه ماقوت

عیدانه/ پاستیل خانگی، مخصوص عید بچه ها

غذای ملل/ طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی

غذای اصلی/ این ماهی‌های حلزونی، فوق العاده اند

نان مغزدار را در ایام نوروز در کنار خانواده میل کنید

نوشیدنی ها/ نوشیدنی خوشمزه و مقوی برای «کودکان بالای 10 ماه»

غذای اصلی/ ماهی سالمون با رویه خردل، پیشنهاد ویژه برای روز عید

شیرینی ها/ «کلمپه‌ کرمان» مناسب برای پذیرایی در عید نوروز

غذای اصلی/ «سماق پلو» تا حالا خورده‌اید؟

غذای اصلی/ «خورش تره» چه جوری درست میشه؟

شیرینی ها/ کیکی برای علاقه مندان به اسفناج

غذای اصلی/ «ساطری پلو» چه جوری درست میشه؟

غذای اصلی/ «کوکو سبزی کوهی»، خوشمزه و مقوی

غذای اصلی/ آموزش تهیه بادمجان کباب شمالی مرحله به مرحله

صبحانه/ کوکویی خاص برای آخرین روز سال

طرز تهیه ترشی تخم مرغ های رنگی با رنگهای طبیعی

آموزش تهیه زرشک پلو فوری با مرغ

ناهار/ دستور تهیه ته چین کباب

خورش گوجه سبز

عیدانه/ نخودچی؛ محبوب ترین در پذیرایی نوروزی

چند نکته در تهیه مرغ شکم پر

فوت آشپزی/ نکات قبل از پخت کیک و شیرینی

غذای اصلی/ طرز تهیه سرگنجشکی جنوبی

همبرگر قلبی؛ تقدیم به پدران مهربان

کله پاچه؛ انتخابی عالی برای آخرین روز سال

شام/ دستور سنتی رشته پلو

عیدانه/ مدل های تزئین شیرینی با خامه

عیدانه/ دسر نوروزی آناناس برای خانواده

پخت و پز با بوی عید؛ با آخرین خبر کدبانویی تمام عیار شوید

عیدانه/ جدیدترین پای سیب سال را بپزید

عیدانه/ کاپ کیک های خانگی را چطور تزئین کنم؟

کاربردهای پنس مو به غیر از زیبایی

عیدانه/ 2 شمع رمانتیک برای سفره هفت سین

شیک ترین طراحی های ناخن با امکانات ساده

عیدانه/ خانه تکانی یک روزه به چه قیمتی؟!

عوارض انواع خط چشم