طرز تهیه کیک دولایه
خانه داري
بزرگنمايي:
بانو نیوز -
کیک دولایه" src="/Uploads/News/20180324020100773.jpg" alt="درست کردن کیک دولایه,نحوه پخت کیک دولایه" />
طرز تهیه کیک دولایه
می توانید این کیک خوشمزه را برای تولدها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
کره | 200 گرم |
شکر | 200 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
پودر کاکائو | 85 گرم |
آرد | 140 گرم |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
شیر | 3 قاشق سوپخوری |
مواد لازم کرم:
شکر | 160 گرم |
شیر | 3 پیمانه |
آرد | 3 قاشق سوپخوری |
کره | یک قاشق سوپخوری |
مواد لازم رویه:
میوه های دلخواه | به مقدار لازم |
شکر | 2 قاشق سوپخوری |
آب | 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه
کیک دولایه :
ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.
در آخر
شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا
کیک بپزد.
سپس
کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.
هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه
کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.
میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.
سپس روی
کیک را با آن تزیین کنید.
منبع : ماهنامه
کیک و
شیرینی - bartarinha.ir
-
شنبه ۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۱:۰۰
-
۳۰۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/37755/