بزرگنمايي:
بانو نیوز - طرز تهیه: ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید ؛ پیازهای خرد شده ، گوشت خرد شده و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
جعفری را خرد کنید و همراه با نعنای خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس به گوشت پخته اضافه کنید ، پس از 30 دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید ، 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.
-
جمعه ۱۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۴:۰۳
-
۵۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/39211/